شهید جواد ابراهیمی تاریخ تولد 1324/10/11

نام : جواد ابراهیمی فرزند : علی متولد : 1324/11/10 در قلعه نوروزخان تحصیلات : دیپلم تاهل : متاهل یگان: سپاه شاهرود-تیپ 21 -گردان کربلامدت حضور : 14 ماه و 27 روزمسئولیت : فرمانده دسته نوع عضویت : بسیجی نوع شغل : معلم تاریخ شهادت : 1364/11/21محل شهادت : اروند رود-جزیره بوارین عملیات : والفجر8محل دفن : شاهرود گلزار شهدا


وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم


(ربنا انّنا سمعنا منادیاً ینادی للایمان ان آمنوا بربکم فامنّا ربنا فاغفرلنا ذنوبنا و کفر عنا سیئاتنا و توفّنا مع الابرار ) .


پروردگارا، ما ندای تو را، که مردم را دعوت می کرد که به خدای یگانه ایمان آورید ، شنیدیم و ایمان آوردیم که تو خدای واحدی .


پروردگار گناهان ما را بیامرز و از بدی های ما درگذر و بپوشان و ما را با نیکوکاران قرار ده .


با سلام و صلوات بر خاتم انبیاء عالم حضرت محمدو چهارده معصوم پاک و آرزوی طول عمر برای حضرت امام خمینی، این نایب برحق امام مهدی موعود ( عج ) و سلامتی قائم مقام رهبری، حضرت آیت الله منتظری و درود و سلام بر مردان پیکارجو در


صحنه های نبرد حق علیه باطل، این شیران روز و عابدان شب و شما امت حزب الله و در صحنه شاهرود،


اینجانب جواد ابراهیمی، فرزند حاجی علی ، دارای شماره شناسنامه 4 ، متولد 1324 صادره از شاهرود برای دومین بار عازم جبهه ها شدم و هدف از رفتنم به جبهه دستور خداوند بزرگ در قرآن مجید است که می فرماید« اگر دشمنان به شما تاختند، شما هم به آنها بتازید و مهلت ندهید که بازگردند ».


یا در جای دیگر می فرماید « آنقدر جنگ کنید تا فتنه و آشوب نباشد ».


و پیام خون شهدای عزیز که همیشه کلام آنها این بود که صحنه ها را ترک نکنید و امام را تنها نگذارید. اگر پرچمی از دست رزمنده ای افتاد، فوراً دیگری آنرا بردارد. سایر ادارات دولت نیز می خواهم که کار مردم را به امروز و فردا نیندازند و سریع به کارهای مردم رسیدگی نمایند.


چند کلمه هم به خانواده ام عرض می کنم. اولاً از پدر و مادرم می خواهم که مرا عفو کنند و ببخشند، اگر خدای نکرده بی احترامی نسبت به آنان انجام داده ام و از همسر خوبم می خواهم که اگر از من بدی دیده است، درگذرد و برای من دعا کند. بچه هایمان را خوب تربیت کند و از آنها مواظبت نماید که خوب تربیت شوند و از راه راست اسلامی منحرف نگردند.


همسرم به من خیلی لطف دارد. از خدا می خواهم که با فاطمه محشور گردد. از فرزندانم می خواهم که نماز بخوانند و خوب درس یاد بگیرند تا برای آینده خود و مملکت خدمات خوبی انجام دهند و از آنها می خواهم که مرا ببخشند ، اگر پدر خوبی نبودم مقداری پول در بانک ملی دارم که در اختیار همسرم می گذارم . مقداری هم در صندوق قرض الحسنه اسلامی واقع در خیابان تهران دارم که آن هم را در اختیار همسرم می گذارم .


برای مکه معظمه نام نویسی کردم که در صورت شهید شدن همسرم می تواند به مکه برود و برای من هم دعا کند. در تعاونی مصرف فرهنگیان هم عضو هستم که در اختیار همسرم می باشد. در صندوق تعاونی اداره هم پس اندازی دارم که نصف آن را به عنوان رد مظالم بپردازید، بقیه را خیرات کنید.


اگر از حقوقم چیزی پرداخت کردند، به عنوان پس انداز برای سه فرزندم بگذارید. خانه و زندگی کلاً در اختیار همسر می باشد که هر طور صلاح می داند استفاده کنند . در خاتمه


از برادر و خواهرم نیز طلب بخشش می کنم و از دوستان و آشنایان و اقوام می خواهم که مرا حلال کنند.


خداحافظ همگی باشد


الحقیر، جواد ابراهیمی


گروهان امام حسین گردان کربلا


تاریخ 9/11/64


در گلزار شهدای شاهرود کنار شهید حسین عابدی دفن نمایید.[۱]

نگارخانه تصاویر

پانویس

  1. سایت شهدای سمنان

رده

آخرین تغییر ‏۲۰ دی ۱۳۹۸، در ‏۲۱:۳۰