ویرایش‌ها

پرش به: ناوبری، جستجو

شهید محمد قنبری 1

۵۳ بایت اضافه‌شده، ‏۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ساعت ۰۵:۲۸
3- یادم می آید یک دفعه یکی از مسئولین بسیج برای محمد مشکلی بوجود آورده بود که محمد ناراحت شده بود و به آن برادر گفته بودکه: من به جبهه می روم و برنخواهم گشت . ولی شما سعی کنید با مراجعین برخورد ملایم تری داشته باشید .
انتخاب اسم
==موضوع ==انتخاب اسم
راوی
متن کامل خاطره
2-یادم می آید یکروزی در خصوص نام فرزندمان که بار دار بودم با ایشان صحبت می کردم که ایشان گفت: اگر فرزندمان دخترباشد نامش را فاطمه بگذارید . بعد من گفتم: اگر پسر باشد نامش راچه بگذارم . ایشان سکوت کردند و گفتند : آنرا خدا می داند .
عشق به جهاد
==موضوع ==عشق به جهاد
راوی
متن کامل خاطره
یادم می آید یک روز برای امتحان به ایشان گفتم که به جبهه نروید. همسرم خیلی ناراحت شدند و فرمودند، این چه حرفی است حضور در جبهه و شهادت نهایت آرزوی من است.
احساس مسؤلیت
==موضوع ==احساس مسؤليت
راوی
متن کامل خاطره
یادم می آید شب حنابندانش بود که محمد به دستش حنا بست و گفت: دوستان و همرزمان من شهید می شوند بعد من چگونه به دستم حنا ببندم.
خواب و رویای دیگران درمورد شهید
==موضوع ==خواب و روياي ديگران درمورد شهيد
راوی
متن کامل خاطره
یک شب خواب دیدم که کنار جدول جوب آب ایستاده و پایش را در آب کرده و به من می گوید:" آنجا را نگاه کن." وقتی به طرفی که او گفت نگاه کردم، دیدم حجله ای در آنجاست و عکس شهید محرابی و خود محمد در آن قرار دارد. گفتم: محمد عکس تو در حجله چکار می کند؟ گفت:" من اینجا هم با محرابی هستم." بعد از خواب بیدار شدم.
خواب و رویای دیگران درمورد شهید
==موضوع ==خواب و روياي ديگران درمورد شهيد
راوی
متن کامل خاطره
یک شب پسرم محمد را خواب دیدم که آمد و یک شال سیاه روی سرش انداخته بود ایشان را صدا زدم ولی محمد به من پشت کرد و غیب شد
دقت در حلال و حرام
==موضوع ==دقت در حلال و حرام
راوی
متن کامل خاطره
به یاد دارم یک روز حوالة قفل درب حیاط تعاونی را به ایشان داد تا از مغازه بخرد و بیاورد و ایشان این کار را انجام داد و گفت: برادرجان، شما این قفل را سهمیه ای گرفته اید، مبادا آن را آزاد بفروشی. من الآن همان قفل را دارم، نه آن را فروختم و نه حتی آن را به درب منزل خودم زدم، بلکه به عنوان یادگار نگه داشتم.منبع سایت: <ref>[http://www.yaranereza.ir/ShowSoldier.aspx?SID=16939سایت یاران رضا]</ref>==پانویس== <references />
۲٬۱۷۷
ویرایش