ویرایش‌ها

شهید حسن رضا مظفریان کاریزانی

۶۶ بایت حذف‌شده، ‏۳ بهمن ۱۳۹۹، ساعت ۱۲:۰۷
کد شهید: 6618344 تاریخ تولد : نام : حسن‌رضا محل تولد : مشهدنام خانوادگی : مظ‌فریان‌کاریزانی‌ تاریخ شهادت : 1366/01/18نام پدر : محمدموسی‌ مکان شهادت :
تحصیلات نام خانوادگی : نامشخص منطقه مظ‌فریان‌کاریزانی‌  نام پدر : محمدموسی‌ محل تولد : مشهد تاریخ شهادت : 1366/01/18 تحصیلات : نامشخص شغل : دانش آموز یگان خدمتی :
گروه مربوط : گروهی برای این شهید ثبت نشده است.
 نوع عضویت : سایر شهدا  مسئولیت : رزمنده‌ 
گلزار : بهشت‌رضا
  ==وصیتنامه==
به نام الله پاسدار حرمت خون شهيدان و با سلام و درود به رهبر کبير انقلاب اسلامي و با سلام به مفقودين و مجروحين و اسراء و با سلام به منجي بشريت [[امام زمان]] (عج) و با سلام به خانواده عزيزم و سلام و درود به ملت عزيز و گرامي ، صحبت [[شهيد]] و وصيت شهيد ، شايد پيامي براي ملت گرامي خوب بوده باشد و به وصيت شهدا احترام قائل باشند ولي من کوچکتر از آن هستم که به ملت عزيز پيام بدهم و پيام شهيد همان پيام امام و پيام امام همان پيام شهيدان و [[سپاه]] است حتي امام فرموده اند : من بوسه به بازوي [[بسيج]] مي زنم پس اي ملت عزيز و خانواده عزيز شايد شهيد جسمش ساکن باشد روح آن هميشه زنده است اي ملت گرامي اين شهيدان حقي به گردن دارند و در آخرت اگر حرفشان را گوش کرديد شما را شفاعت مي کند اما اگر نکرديد از شما مي پرسند و سوال مي کنند و وصيت مي کنم که بعد از من برادرانم به [[جبهه]] بروند و جبهه را خالي نگذارند ، امت ايران جبهه ها را خالي نگذاريد که اين حرف امام و شهيدان غيره است . بعد از من يکي از برادرانم راه مرا ادامه دهد . راه خوب و صحيح و به آن بگوييد علاقه من به خوشنويسي زياد است و شما برادر عزيز (محمود و حسين ) خطاطي را ياد بگيريد اي پدر و مادر عزيزم انشاء ا… که در جوار حضرت رضا (ع) به سلامتي زندگي کنيد راستي مرا در بهشت رضا به خاک بسپاريد و مرا ببخشيد مادر جان تو را اذيت کردم انشاء ا… مرا عفو بفرماييد همچنين از پدر گرامي و عزيزم ، خواهش دارم که مرا ببخشيد و 2 الي 3 دفعه به گريه و او را نالان کرده ام و معذرت مي خواهم خدا نگهدارتان امام زمان و امام رضا (ع) حافظتان ، والسلام .
 
 
<ref>[http://yaranereza.ir/ShowSoldier.aspx?SID=19373 سایت یاران رضا]</ref>
==پانویس==
<references />
==رده==
۵۰۹
ویرایش