شهید محمدشجاع: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۲: سطر ۲:
  
  
1347/10/29تاریخ تولد :  
+
[[1347/10/29]] تاریخ تولد :  
1367/04/20تاریخ شهادت :  
+
[[1367/04/20]] تاریخ شهادت :  
محل شهادت : نامشخص
+
[[محل شهادت : منطقه بن خوش]]
 
محل ارامگاه : فارس - شیراز – دارالرحمه
 
محل ارامگاه : فارس - شیراز – دارالرحمه
  
سطر ۱۳: سطر ۱۳:
 
==زندگی نامه==
 
==زندگی نامه==
  
[[شهید محمد شجاعی]]  در سال [[ 1347]]  در شهر شیراز به دنیا آمدند و تا کلاس سوم راهنمائی تحصیل نموده است و بعد از ترک تحصیل به شغل مکانیکی پرداخت و مدت 2 سال شاگرد مکانیک بود تا این که با علاقه ای که به جبهه و نظام داشت به خدمت نظام رهسپار و پس از 5 ماه در تاریخ [[ 20/04/1367 ]] در منطقه بن خوش بر اثر اصابت با [[مین]] دشمن بعثی به فیض شهادت نائل می گردد.
+
[[شهید محمد شجاعی]]  در سال 7 134در [[ شهر شیرازبه دنیا آمدند و تا کلاس سوم راهنمائی تحصیل نموده است و بعد از ترک تحصیل به شغل مکانیکی پرداخت و مدت 2 سال شاگرد مکانیک بود تا این که با علاقه ای که به جبهه و نظام داشت به خدمت نظام رهسپار و پس از 5 ماه در تاریخ [[ 20/04/1367 ]] در منطقه بن خوش بر اثر اصابت با [[مین]] دشمن بعثی به فیض شهادت نائل می گردد.
  
  

نسخهٔ ‏۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ساعت ۱۴:۳۴

شهید محمد شجاعی


1347/10/29 تاریخ تولد : 1367/04/20 تاریخ شهادت : محل شهادت : منطقه بن خوش محل ارامگاه : فارس - شیراز – دارالرحمه



زندگی نامه

شهید محمد شجاعی در سال 7 134در [[ شهر شیرازبه دنیا آمدند و تا کلاس سوم راهنمائی تحصیل نموده است و بعد از ترک تحصیل به شغل مکانیکی پرداخت و مدت 2 سال شاگرد مکانیک بود تا این که با علاقه ای که به جبهه و نظام داشت به خدمت نظام رهسپار و پس از 5 ماه در تاریخ 20/04/1367 در منطقه بن خوش بر اثر اصابت با مین دشمن بعثی به فیض شهادت نائل می گردد.


شهید محمد شجاعی


منبع سایت شهدای ارتش http://ajashohada.ir/home/martyrdetails/15418