قاسم رضا قلی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۲۴: سطر ۲۴:
  
  
در سال 1358 داوطلبانه خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی نمود و پس از 7 ماه خدمت در كردستان بالاخره در فروردین ماه سال 1360 عازم جبهه های حق علیه باطل خونین شهر، شهر عاشقان شهادت شد و در خرمشهر روز بیستم فروردین مورد اصابت تركش خمپاره قرار گرفت و بعد از چند روزی بستري در بیمارستان مجدداً به خرمشهر برگشت و برای دومین بار در تاریخ 1360/02/16 بر اثر اصابت تركش زخمی و به درجه شهادت نائل گردید. پيكر مطهر اين شهيد گرامي در امامزاده محمد (عليه السلام) شهرستان كرج آرام گرفت.
+
در سال 1358 داوطلبانه خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی نمود و پس از 7 ماه خدمت در كردستان بالاخره در فروردین ماه سال 1360 عازم جبهه های حق علیه باطل خونین شهر، شهر عاشقان شهادت شد و در خرمشهر روز بیستم فروردین مورد اصابت تركش خمپاره قرار گرفت و بعد از چند روزی بستري در بیمارستان مجدداً به خرمشهر برگشت و برای دومین بار در تاریخ 1360/02/16 بر اثر اصابت تركش زخمی و به درجه شهادت نائل گردید. پيكر مطهر اين شهيد گرامي در امامزاده محمد (عليه السلام) شهرستان كرج آرام گرفت.<ref>[http://ajashohada.ir سایت شهدای ارتش]</ref>
 
+
==پانویس==
منبع: سایت شهدای ارتش
+
<references/>
 
== رده‌ها ==
 
== رده‌ها ==
 
{{ترتیب‌پیش‌فرض:قاسم_رضا قلی}}
 
{{ترتیب‌پیش‌فرض:قاسم_رضا قلی}}

نسخهٔ ‏۱۴ مهر ۱۳۹۷، ساعت ۰۹:۵۱

تاریخ تولد :1339/05/25


تاریخ شهادت : 1360/02/16


محل شهادت : نامشخص


محل آرامگاه :البرز - کرج - امامزاده محمد


زندگینامه

شهید قاسم رضاقلی در سال 1339 در خانواده اي مذهبی در كرج دیده به جهان گشود. پس از گذراندن دوران كودكی در سن 7 سالگی قدم به مدرسه سعدی نهاد. دوران ابتدايی و راهنمايی را با موفقیت به پایان رسانید و وارد دبیرستان شد. در سال 1357 موفق به اخذ دیپلم گردید. با شروع انقلاب اسلامی در تمام راه پیمايی ها شركت می كرد و فعالیت گسترده ای داشت؛ به طوری كه چندین بار توسط مزدوران رژیم مورد ضرب و شتم قرار گرفت و روزی كه قرار بود امام وارد تهران شود از صبح زود در میدان آزادی حضور داشت.



پس از پیروزی انقلاب علاوه بر موفقیت های تحصیلی و علمی در رابطه با مسائل اخلاقی و انجام فرائض دینی مثل نماز به موقع و روزه بسیار كوشا و در مسائل سیاسی علاقه و افكار خارق العاده ای داشت و با گروهك ها و دسته جات كه بعد از انقلاب قصد اخلال در كشور را داشتند برخوردی سخت و قاطعانه می نمود. عشق به خدا و اسلام تنها چیزی بود كه قاسم همیشه دنبالش بود؛ هیچ گونه تكبر در لباس پوشیدن و برخوردها نداشت و در انجام كار خانه به سهم خود فعالیت بسزايی می نمود؛ بیشتر مطالعه می كرد و گاهی نیز به ورزش می پرداخت. او بسیار خوش اخلاق بود و رفتاري کاملاً اسلامی و پسندیده داشت؛ او کاملاً مودب، فروتن و متواضع و بسیار مومن و متقی بود.



در سال 1358 داوطلبانه خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی نمود و پس از 7 ماه خدمت در كردستان بالاخره در فروردین ماه سال 1360 عازم جبهه های حق علیه باطل خونین شهر، شهر عاشقان شهادت شد و در خرمشهر روز بیستم فروردین مورد اصابت تركش خمپاره قرار گرفت و بعد از چند روزی بستري در بیمارستان مجدداً به خرمشهر برگشت و برای دومین بار در تاریخ 1360/02/16 بر اثر اصابت تركش زخمی و به درجه شهادت نائل گردید. پيكر مطهر اين شهيد گرامي در امامزاده محمد (عليه السلام) شهرستان كرج آرام گرفت.[۱]

پانویس

  1. سایت شهدای ارتش

رده‌ها