ویرایشها
- [[شهیدمحمدرضا حبیب الهی]] در[[عملیات والفجرهشت ]] ودر[[کناراروندرود]] و روبه روی [[فاو]] با حمله هواپیمای دشمن ،بوسیله برخورد بمبی درنزدیکی وی،منجربه شهادت ایشان گردید،گویا شهید درآن موقع مشغول هدایت سایرنیروها به داخل پناهگاه ها بوده .
- به خاطر دارم زمانیکه بنی صدرخائن رئیس جمهوربود،شبی که [[حضرت امام خمینی(ره )]] بنی صدررا ازسمتش عزل کرد یکی ازدوستان که از یک روستا هستیم گفت:چرا بنی صدررا از سمتش عزل کرده،ایشان خیلی مرد شجاعی است که به جبهه می رفت وحالا وضع مملکت از این به بعد خراب می شود.که [[شهید محمدرضاحبیب الهی]] روبه دوستان کرد وگفت:آن جبهه ای که بنی صدررفته به دردخودش می خورد او فقط رفته در[[ اهواز ]9توی ]توی سنگرعکس گرفته که مردم بگویند اوبه جبهه رفته است . بنی صدرخائن با این راه وروش سرمردم را کلاه گذاشته است . نام گوینده:حسن علیپور
- شهید حبیب الهی از لحاظ هیکل درشت بودند وآدم با ابهتی بودندواز قیافه ایشان برمی آمد که خیلی انسان خشنی هستند در صورتیکه بسیار انسان خوشرو وخوش برخوردی بودند.به یاد دارم یکروز به عنوان شوخی به ایشان گفتم:خدا نکند که شما شهید شوی وگرنه مردم برای تشییع جنازه ات مشکل خواهند داشت مگر اینکه جنازه ات را جلوی آفتاب بگذارند تا کمی خشک شود چون خیلی هیکل درشتی داری که ایشان در جوابم گفتند:من که لیاقت شهادت را ندارم والا بر بال ملائک سوار خواهم بود .