ویرایش‌ها

شهیداکبر آقا بابایی

۲۷۳ بایت اضافه‌شده، ‏۹ آذر ۱۳۹۷، ساعت ۱۵:۴۳
جانباز شهید حاج اکبر آقابابائى ـ شهید سال 1375
سردار رشید اسلام، [[شهید حاج ‏ اکبر آقابابائى ]] در سال 1340 در یکى از محله ‏ هاى قدیمى [[اصفهان ]] در خانواده ‏ اى مذهبى و متدین دیده به جهان گشود. شیر پاک مادر و لقمه حلال پدر، تاروپود وجودش را ولایى و حسینى کرد، از همان اوان کودکى با شور کربلایى در هیأت ‏ هاى مذهبى شرکت جست. همزمان با ورود به دبستان در کلاس ‏ هاى [[قرآن ]] شرکت مى ‏ کرد. در کنار درس در کارهاى روزمره به پدرش کمک می ‏ کرد و در فعالیت ‏ هاى ‏هاى فرهنگى مدرسه در گروه ‏ هاى تئاتر و قرآن و... شرکت میکرد، فعالیت سیاسى ایشان از موقعى شروع شد که وارد دبیرستان صارمیه شد وى سهم مؤثرى در تشکیل تشکل ‏ هاى دانش ‏ آموزى و تظاهرات خیابانى داشت. و یکى از فعال ‏ ترین ‏ترین جوانان در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامى بود. از نقاط بارز شخصیتى او اهمیت دادن به ورزش بود و همین مسأله از او انسانى ورزیده و رشید ساخته بود. او تحصیلات خود را تا آغاز انقلاب اسلامى با موفقیت تا مقطع دیپلم در دبیرستان صارمیه طى کرد.
فعالیت ‏ هاى شهید آقابابائى پس از پیروزى انقلاب:
اولین روز پس از پیروزى انقلاب یعنى 23 بهمن 1357 در کمیته دفاع شهرى [[اصفهان ]] فعالیت نظامى خود را آغاز کرد و با شکیل سپاه، تشکیل [[سپاه]] ، پس از طى دوره مربی ‏ گرى نظامى به عنوان یکى از مربیان تاکتیک در [[پادگان الغدیر اصفهان ]] سهم بسزایى در تربیت پاسداران داشت. با شروع [[غائله کردستان ]] به [[سنندج ]] اعزام گردید و به عنوان مسؤول عملیات سپاه [[سنندج ]] خدمات شایانى در پاکسازى [[ضد انقلاب ]] از آن خطه میهن اسلامى نمود.
و با توجه به تدابیر و شجاعتش مسؤول عملیات ناحیه [[کردستان ]] شد. عملکرد او باعث محبوبیتش در بین مردم کردزبان گردید و زبانزد خاص و عام شد، پس از چندى فرماندهى [[تیپ 110 شهید بروجردى ]] به او محول گردید سپس با توجه به سوابق درخشانش به سمت فرماندهى [[تیپ 18 الغدیر یزد ]] منصوب شد. وى در عملیات مختلف شرکت داشت، از جمله عملیات نامنظم در عمق خاک [[عراق ]] و انهدام پالایشگاه کرکوک، [[کرکوک]] ، در حین عملیات مختلف مجروح گردید.
فعالیت ‏ هاى [[شهید حاج ‏ اکبر آقابابائى ]] پس از [[دفاع مقدس]] :
وى در سال 1367 در کنکور سراسرى در رشته مهندسى پذیرفته شد ولى با توجه به مسؤولیت ‏ هاى سنگین از ادامه تحصیل بازماند. اما دوره بالاى ستاد و فرماندهى را با موفقیت گذراند. و بار دیگر در سال 1370 در کنکور شرکت و در رشته علوم سیاسى ادامه تحصیل داد.
این در حالى بود که مسؤولیت جانشینى [[لشکر مقدس امام حسین(ع) ]] را به عهده داشت. با توجه به مسائل سیاسى جهان و تجارب نظامى، او به عنوان مسؤول معاونت عملیات [[نیروى قدس سپاه ]] برگزیده شد.
این شهید سرانجام پس از سال ‏ ها مبارزه با [[ضد انقلاب ]] و دشمنان داخلى و خارجى و پس از رهنمودها و سازماندهى مبارزین افغانستان، لبنان، [[افغانستان]] ، [[لبنان]] ، [[فلسطین ]] و [[بوسنى و هرزگوین، هرزگوین]] ، در تاریخ [[4/6/75 ]] بر اثر جراحات شیمیایى در یکى از بیمارستانهاى [[تهران ]] به شهادت رسید. ثمره ازدواج او دو دختر به نام ‏ هاى زینب و زهرا میباشد.
روز شمار زندگی [[سردار ]] [[شهید حاج اکبر آقابابایی]]
از سال 1348 در جلسات [[قرآن ]] شرکت و پس از مدتی همگان را شیفته صوت و تلاوت زیبای خود کرد.
در سال 1356 با اوج گیری نهضت [[امام خمینی(ره) ]] به مبارزه با رژیم پرداخت و در نشر و پخش اعلامیه های حضرت امام خمینی (ره) فعالیت چشمگیری داشت.
در تاریخ 15/12/57 پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت کمیته ی دفاع شهری [[اصفهان ]] در آمد.
در تاریخ 23/11/58 جهت تکمیل آموزشهای خود به دوره سه ماهه ی فرماندهی در [[پادگان امام علی (ع) تهران ]] مامور شد.
در تاریخ 8/4/59 به عنوان مربی و مسئول کمیته تاکتیک [[پادگان آموزشی 15 خرداد اصفهان ]] مشغول خدمت شد.
در تاریخ 2/9/59 جهت مبارزه با [[غائله کردستان ]] به آن دیار اغزام اعزام شد.
در تاریخ 16/12/59 به سمت فرماندهی طرح و عملیات سپاه [[سنندج ]] منصوب گردید.
در تاریخ 2/12/61 به عنوان معاون طرح و عملیات سپاه [[کردستان ]] عملیاتهای فراوانی را تحت کنترل [[قرارگاه حمزه سید الشهدا (ع) ]] انجام داد.
درسال 1363 در کنکور سراسری شرکت و در رشته مهندسی صنایع دانشگاه امیر کبیر [[تهران ]] قبول شد ولی به علت مسئولیتهای حساسی که داشت از ادامه ی تحصیل بازماند
در تاریخ 1/2/64 به سمت فرماندهی [[تیپ 110 شهید بروجردی ]] منصوب شد و در عملیاتهای زیادی شرکت کرد.
در تاریخ 1/4/65 به عنوان معاون طرح و عملیات [[قرار گاه حمزه سید الشهدا(ع) ]] نقش مهمی در هدایت عملیاتهای [[کربلای 1 ]] و [[کربلای 2 ]] و 4 [[کربلای4]] و 5 [[کربلای5]] داشت.
درسال 1366 با پیروی از سنت حسنه ی [[پیامبر (ص) ]] ازدواج کرد و خطبه ی عقد ایشان توسط حضرت امام خوانده شد.
در تاریخ 25/2/66 به عنوان فرمانده [[تیپ 18 الغدیر یزد ]] انتخاب شد و در عملیاتهای [[والفجر 10،کربلای 10،نصر 10]] ،[[کربلای 10]] ،[[نصر 5 ]] وحمله ی [[عراق ]] به جاده [[اهواز ]] خرمشهراین [[خرمشهر]]این تیپ را فرماندهی و هدایت نمود.
در تاریخ 3/1/67 در [[منطقه ی عملیاتی شاخ شمیران ]] مصدومیت شدید شیمیایی از ناحیه ی ریه پیدا کرد و در همین سال در یک عملیات متهورانه برون مرزی با صد کیلو متر نفوذ در خاک عراق پالایشگاه کرکوک عراق را منهدم کرد.
در تاریخ 23/12/67 دوره فرماندهی ستاد ([[دافوس]] ) را با موفقیت سپری کرد و در سن 29 سالگی مفتخر به دریافت [[درجه ی سرتیپ دومی ]] گردید.
در تاریخ 1/6/69 به سمت قائم مقام فرماندهی [[لشکر 14 امام حسین (ع) ]] منصوب شد.
درسال 1372به منظور مقابله با تلاشهای استکبار در از بین بردن نهضت های اسلامی، فرماندهی عملیات [[نیروی قدس ]] به عهده ی وی گذاشته شد.
در تاریخ 3/6/76 درست یک روز قبل از شهادتش مفتخر به دریافت [[درجه ی سرتیپی ]] از دستان مبارک [[مقام معظم رهبری ]] و فرماندهی کل قوا گردید.
این راد مرد خستگی ناپذیر و مجاهد نستوه پس از مدت ها رنج و درد ناشی از سرطان ریه که از مسمومیت های شیمیایی بر او به جای مانده بود در تاریخ 4/6/76 در بیمارستان [[حضرت بقیه ا...الله(عج) ]] [[تهران ]] به شهادت رسید.
فرازى از وصیت ‏ نامه شهید
«خداوند باریتعالى را شاکرم که این حقیر سراپا تقصیر را هدایت فرموده و در مسیر راه حق و اسلام عزیز قرار داد. که اگر هدایت و رحمت او نبود بنده اى ضعیف چون من به ورطه هلاکت می ‏ افتاد... . از او که صاحب مرگ و حیات است خواستارم این حقیر گنهکار را به لطف و مرحمت خود بخشیده و شهادت که فخر اولیاء الهى است را نصیبم گرداند. اینجانب اکبر آقابابائى به خانواده و دوستان عزیزم سفارش می ‏ کنم. دست از اسلام عزیز برنداشته و اسلام عزیز را که سالها در غربت بوده، یارى کنند و از ولایت تا پاى جان دفاع نمایند و بدانند که اسلام بدون ولایت یعنى اسلام بدون [[على(ع) ]] در هر زمان، عزیزانم بدانید که دفاع از ولایت و [[مقام معظم رهبرى ]] [[حضرت آیت ‏ الله خامنه ‏ اى ]] دفاع از على(ع) و فرزندان اوست و این محقق نمی ‏ شود جز با تلاش صادقانه در اجراى اوامر برحق ایشان. مجاهدین و رزمندگان عزیز که سالهاى جنگ را در رکاب رهبر و پیشواى خود حضرت [[امام خمینى ]] کبیر(ره) مجاهدت نمودید. بدانید که شیطان از هر سو در کمین است تا ما را منحرف نماید. بنابراین مراقب باشید و جهاد در راه خداوند را در هر زمان و مکان فراموش نفرموده، شهادت را در آغوش کشیده و این انقلاب را به دست صاحب اصلی ‏ اش [[حضرت امام زمان(عج) ]] بسپارید.»
منبع سایت شهدای خین
http://khayyen.ir/shahid/109
۱٬۶۳۴
ویرایش