ویرایشها
تاریخ تولد : 1340/04/01
تاریخ شهادت : 1361/05/08
محل شهادت : نامشخص
==زندگی نامه==
شهید فتح الله هندیانی، در سال 1340در یک خانواده مذهبی، از طبقه کشاورز در قم، چشم به جهان گشود. از همان اوان کودکی توسط خانواده تحت تعلیم مسائل مذهبی قرار گرفت. مدت زمانی در مکتب خانه گذراند و بعد به مدرسه رفت، در کنار مدرسه به کار نیز مشغول بود. به علت خلق و خوی آرام و مهربان او و عشق به اسلام، در اواخر دوران دبستان توسط یکی از دبیران مذهبی با کتاب های مختلف مذهبی آشنا شد و بعد از فراغت از درس و کار، به مطالعه کتاب های مذهبی می پرداخت.
بعد از چندی به همکاری با هیئت هفت نفره زمین پرداخت و به عنوان عضو گروه تحقیقات روستايی انتخاب شد و به خدمت در آن ارگان انقلابی مشغول گردید. خدمات ارزنده او به روستاییان محروم در خاطره کشاورزان مستضعف اطراف قم باقی خواهد ماند و مبارزات او با فئودال ها و چپاولگران مستکبر فراموش نخواهد شد.
با بروز جنگ تحمیلی که امپریالیسم امریکا به خاطر پیشرفت همه جانبه انقلاب اسلامی از طریق عامل خود صدام بدان دست زد، فتح الله سر از پا نشناخته روانه سربازی می شود، او دوره آموزشی خود را در بیرجند گذراند و هنوز این مرحله را به پایان نرسانده بود که به طور داوطلب به جبهه رفت، مدتی در میمک بود و بعد به جنوب (خوزستان) رفت و در آزادسازی جاده ماهشهر ـ آبادان شرکت فعال داشت.
کار زیاد فتح الله باعث شده بود که کمتر از مرخصی استفاده کند، در عملیات های طریق القدس، بیت القدس، فتح المبین و در آخرین عملیات (رمضان) شرکت مستقیم و فعال داشت.
یک بار او در میمک به طور سطحی مجروح شد و بار دیگر در تنگه چزابه (بستان) تا چند قدمی شهادت رفت، اما به قول خودش سعادت نداشت، وي پس از آن با همان تن مجروح در عملیات فتح المبین شرکت نمود.
اکنون فتح الله،
با تویم ای شهید قهرمان اسلام، ای دلاور جان برکفی که در راه معشوق سر از پا ناشناخته عازم میدان شدی، ای یاور خمینی، ای زنده جاوید که اکنون فریاد ما را می شنوی، به خون پاکت سوگند، به لبخند پر مهرت که تا واپسین دم حیات بر لبانت نقش بسته بود، و به کربلائی که تو در آن شربت شهادت نوشیدی سوگند یاد می کنیم که تا گرفتن حق مسلم مستضعفین از استکبار جهانی، و تا جهانی کردن انقلاب خون بار اسلامی مان و تا انتقام خون همه شهیدان به خون خفته راه اسلام از پای نخواهیم نشست و اکنون خانواده ی داغدارت، به خصوص مادر قهرمانت را شاهد می گیریم که تا پیروزی نهایی اسلام از پای ننشینیم، هر چند به شهادت همه فرزندان این وطن اسلامی بیانجامد.
==خاطرات==
خاطراتی از یک همرزم