شهید عبد العلی مرادی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۱: سطر ۱:
 
rId4
 
rId4
  
==وصیت نامه شهید عبدالعلی مرادی==
+
==وصیت نامه==
 
*وصیت نامه اول
 
*وصیت نامه اول
  

نسخهٔ ‏۱ مهر ۱۳۹۸، ساعت ۱۳:۰۵

rId4

وصیت نامه

  • وصیت نامه اول

اى برادران عزيزم! هرگز از يارى دين خدا كوتاهى نفرماييد كه بازگشت همه بسوى اوست و شكى نيست. پس به اين دنياى فانى دل نبنديد.



عبدالعلی مرادی، بیستم تیر 1340، در روستای گره کوهپایه از توابع شهرستان قزوین به دنیا آمد. پدرش شاه برار، کشاورز بود و مادرش سیمین خانم نام داشت. در نهضت سواد آموزی درس خواند. کارگر بود. سال 1361 ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دهم آبان 1367، در شیخ محمد عراق به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه برجا ماند و سال 1374 پس از تفحص در گلزار شهدای شهرستان زادگاهش به خاک سپرده شد.


شهید «عبدالعلی مرادی» ۲۰ تیر ۱۳۴۰ در قزوین چشم به جهان گشود. وی با آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه حق علیه باطل شد و سرانجام ۱۰ آبان ۱۳۶۷ در شیخ محمد عراق به شهادت رسید.


  • وصیت نامه دوم

متن وصیت‌نامه‌ای را که از این شهید والامقام به یادگار مانده است، در ادامه می‌خوانید:


«اینجانب عبدالعلى مرادى، فرزند شاه‏‌برار مرادى، با شماره شناسنامه یک، تاریخ تولد ۱۳۴۰، شهادت می‌دهم که خداوند یکى است و شهادت به ۱۲۴ هزار پیامبر بر حق او می‌‏دهم که اولین آن‌ها حضرت آدم و آخرین آن‌ها حضرت خاتم النبین؛ حضرت محمد (ص) و دوازده جانشین آن حضرت، که اولین آن‌ها حضرت على بن ابیطالب (ع) و آخرین آن‌ها حضرت مهدى (عج) می‌باشد که از دیدگان عاصى ما پنهان است و با ظهور آن حضرت جهان پر از عدل و داد خواهد شد.


با اعتقاد به وجود قیامت و حساب و کتاب و نکیر و منکر و بهشت و جهنم پا به جبهه‏‌هاى حق و حقانیت علیه ظلمت نهادم تا به نداى رهبرم، پیر جماران و نایب بر حق حضرت بقیه‏ الله الاعظم لبیک گفته و اداى تکلیف نمایم و به جهانیان و مسلمانان جهان بگویم که باید مانند سالار شهیدان امام حسین (ع) که فرمودند: «من زندگى با ستمگران را ننگ و مرگ در راه دین را جز سعادت نمی‌دانم.»


خطاب به تو اى همسر مهربانم که بار سنگین زندگى و تربیت فرزندانم به عهده‌‏ات افتاده است از خداوند صبرى جزیل را براى شما خواستارم و امیدوارم که همیشه مانند زینب (س) استقامت داشته باشى و فرزندان را آن چنان تربیت کنى که رضاى حق در آن است و امیدوارم که این بنده حقیر را مورد بخشش خویش قرار دهى.


تو اى پدر گرامى! می‌دانم که فرزند خوبى براى شما نبوده‏ام، ولى امید به دعاى خیر شما دارم و عاجزانه تقاضاى بخشش را از وجود گرامیتان دارم.


تو اى مادر مهربانم! ان ‏شاءالله که خداوند صبرى جزیل به شما عنایت فرماید. خواهشمندم که اینجانب را ببخشید.


شما اى برادران عزیزم! هرگز از یارى دین خدا کوتاهى نفرمایید که بازگشت همه بسوى اوست و شکى نیست. پس به این دنیاى فانى دل نبندید.


شما اى خواهرانم! امیدوارم که تمامى شئونات اسلامى را رعایت کرده، زینب‏‌وار پیام ‏رسان خون شهیدان باشید.


شما بستگان عزیز و امت شهیدپرور، امام را تنها نگذارید و همیشه گوش به فرمان ایشان باشید و از روحانیت جدا نشوید.


از پدرخانمم و خانواده گرامیشان خصوصا برادر خانم‌ها تقاضا می‌کنم که در اداى وظیفه، همسرم را دلدارى دهید.


شما اى فرزندان دلبندم بدانید که پدر شما براى رضاى حق و تکلیف شرعى با حق معامله نموده است و اوست که جاى خالى پدر را در منزل پر خواهد نمود. پس در زندگى احساس دلتنگى نکنید که خداوند ناظر شما عزیزان می‌باشد. آن گونه رفتار کنید که در خور فرزند شهید باشد.


ان‏‌شاءالله خداوند به شما اجرى عظیم بدهد.


والسلام


عبدالعلى مرادى


جبهه جنوب ۶۷/۲/۱۱»


منبع: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین



منبع : سایت فاتحان

http://www.fatehan.ir/page.aspx?pid=123&postid=103733

رده‌ها