ویرایش‌ها

شهیدابوالقاسم همتی

۷۵۵ بایت اضافه‌شده، ‏۷ مهر ۱۳۹۸، ساعت ۱۳:۵۲
/* وصیت نامه */
{{جعبه اطلاعات افراد نظامی |نام فرد = ابوالقاسم همتیفرزند : عباسعلی|تصویر = hemat.jpgمتولد |توضیح تصویر = |ملیت = [[پرونده: پرچم ایران.png|22px]] ایرانی|شهرت = |دین و مذهب = [[مسلمان]]، [[شیعه]]|تولد = سمنان [[زادروزهای 28 مرداد |1344/05/28 در سمنان]] تحصیلات : فوق دیپلمتاهل : مجردیگان: سپاه سمنان-تیپ12-گردان علی ابن ابیطالب(ع)مدت حضور : 15ماه و20روزمسئولیت : معاون دستهنوع عضویت : بسیجنوع شغل : معلمتاریخ |شهادت = [[الگو: شهدای 19 اسفند |1365/12/19]] |وفات = |مرگ = |محل شهادت : = شلمچهعملیات : پدافندی|مفقود = محل دفن : سمنان امام زاده اشرف|جانباز = |اسارت = |نیرو = |یگانهای خدمت = |طول خدمت = |درجه = |سمت‌ها = |جنگ‌‌ها = |نشان‌های لیاقت = |عملیات‌ = |فعالیت‌ها = |تحصیلات = فوق دبپلم|تخصص‌ها = |شغل = معلم|خانواده = }}
==وصیت نامه==
 
انگيزه و هدف من نيز به همين منظور بود كه پاي در جبهه نهادم. مكاني كه در جاي جاي آن خون شهدا و عزيزانمان به چشم مي‌خورد و جايي كه به قول اماممان مكان مقدسي است و قداست آن نيز به خاطر مبارزه با كفر، نيايش خالصانه و عارفانه رزمندگان است. چگونه انسان مي‌تواند اين نداي ملكوتي را بشنود و به آن لبيك نگويد، انسان اگر لحظه‌اي درنگ كند مي‌بيند كه دنيايي كه در آن زندگي مي‌كند، دنياي زودگذر است و اين دنيا، دنياي فنا و نيستي است و بالاخره انسان بايد از اين ديار كوچ كند و به دياري ديگر بشتابد. همانند پرنده‌اي را كه در يك قفس كرده‌اند و دائماً در تب و تاب است و لحظه‌اي آرام ندارد. در جنگ كنوني تمام كفر در يك طرف و انقلاب اسلامي در طرف ديگر است، اين مسائل به چشم مي‌خورد و اگر به عمق جنگ پي ببريم مي‌بينيم كه جنگ انسان را آبديده مي‌كند و بسياري از مسائل كه اصلاً فكر آن را هم نمي‌كرديم، به مرحله عمل رسيده است. بالاخره جنگ يك آزمايش الهي است كه گاهي يك آزمايش، آزمايش جاني است و گاهي با مال و ثروت است و از خدا بخواهيم كه ما را از اين دو آزمايش سر بلند و پيروز برگرداند.
پدر و مادر عزيزم! در مرگم همانند كوه با قامت استوار ايستاده و مبادا ضعفي از خود نشان دهيد؛ زيرا، مي‌دانيد كه اسلام با خون رشد مي‌كند و از زحماتي كه در طول زندگي براي بنده كشيده‌ايد، صميمانه قدرداني مي‌كنم و اگر شما را اذيت كردم مرا حلال كنيد.
اي بسيجيان پايگاه شهيد دستغيب! بدانيد مرگ حق است. همان طور كه فرماندهان عزيزمان كياء و سالار اين را طي كردند. گر چه مشكل است كه جاي اين عزيزان را پر كنيم ولي سعي داشته باشيم كه دنباله‌رو آنها باشيم.
اي معلمان گرامي! در نظر داشته باشيد، امانتي كه به شما داده شده كمال كوشش را در حفظ آن بنماييد.
اي عزيزان ورزشكار! گرچه ورزش براي سلامتي انسان مفيد است و او را شاداب مي‌كند ولي سعي كنيد در محيط ورزشي خود اختلاف‌ها و كدورت‌ها را از بين ببريد و برنفس خود غلبه كنيد. تا زماني كه ورزش براي شما وسيله باشد در كارهاي خود مؤفقيد وگرنه شكست مي‌خوريد.<ref>[http://www.3000shahid.ir/martyr/bio/1032 سايت ستاد کنگره بزرگداشت سه هزار شهيد استان سمنان] </ref> ==پانویس==
منبع سايت ستاد کنگره بزرگداشت سه هزار شهيد استان سمنانhttp: <references //www.3000shahid.ir/martyr/bio/1032>
دیوانسالار، مدیر، uploader
۵٬۰۸۰
ویرایش