محل آرامگاه :شهرستان های استان تهران - ورامین - شهدای پیشوا
==زندگینامهزندگی نامه==
بسم رب الشهدا و الصديقين
با سلام و دورد بر امام امت فرمانده کل قوا و بزرگ مرجع عالم اسلام تشيع؛
سيد حسين خراساني، خراسانی، در تاريخ، [[1343/06/30 ]] در روستاي روستای سلمان آباد [[ورامين ]] در خانواده اي مذهبي ای مذهبی و سادات ديده به دنيا گشود، در سن هفت سالگي سالگی در دبستان همين روستا مشغول به تحصيل شد و دوران ابتدائي ابتدائی را با موفقيت به پايان رسانيد و در سن 12 سالکي سالگی به مدرسه ي راهنمائي ی راهنمائی توحيد [[ابردژ ]] رفت و تا دوم راهنمائي راهنمائی تحصيل كرد، اما چون شغل پدر خانواده کشاورزي کشاورزی بود و نارسائي هاي زندگي نارسائی های زندگی و فاصله ي ی راه خانه تا مدرسه او را رنج مي می داد ناچار به ترک تحصيل شد و همراه با پدر مشغول به کشاورزي کشاورزی گرديد. با وجود اين که فرزند پنجم خانواده و از نظر سني سنی از خواهران و برادر خود کوچکتر بود اما از همه عاقل تر نشان مي می داد.
سيد حسين، علاقه ي خاصي ی خاصی به جلسات مذهبي مذهبی داشت و هميشه در زندگي براي زندگی برای ديگران الگو بود. تا جايي جايی که در اوايل جريانات انقلاب همه اهل خانه را راهنمايي راهنمايی مي كرد، در تظاهرات هاي های قبل و بعد از پيروزي پيروزی انقلاب، خالصانه شرکت داشت و کلمه ي ی امام از دهانش نمي نمی افتاد، در سال 61 يک بار از طريق [[بسيج ]] سپاه به جبهه رفت و همرزمانش در اين سفر از حماسه آفريني آفرينی هايش خاطرات زيادي زيادی نقل مي می کنند. در تاريخ،1362/12/18 جهت گذراندن خدمت مقدس سربازي [[سربازی]] به [[ارتش جمهوري اسلامي جمهوری اسلامی]] پيوست و به [[اروميه ]] در پادگان فرشچي فرشچی اعزام، و دوره ي آموزشي ی آموزشی را با موفقيت گذراند و چون جزو لشکر 64 بود مأمور به [[پيرانشهر ]] شد و در آنجا داوطلب در تيپ شهداء، به عضويت گروه ضربت در آمد و سرانجام در تاريخ، 1363/10/06 در [[جنگ هاي های اكباتان ]] در سرزمين كردستان، [[كردستان]] ، به آرزوي آرزوی ديرينه اش که همانا پيوستن به کاروان شهداء و مهماني مهمانی خدا بود، شتافت.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
==وصیتنامهوصیت نامه==
بسم رب الشهداء و الصديقين
به نام الله پاسدار حرمت خون شهيدان، و با درود و سلام به پيشگاه مقدس حضرت بقية الله العظم ارواحنا روحی له الفداء و نايب بر حقش، بزرگ مرجع عالم تشيع و فرمانده کل قوا [[خمينی]] روح خدا.با درود و سلام به روان پاک شهدای گلگون کفن از صدر اسلام تا کربلای ايران به ويژه سرور شهيدان، جدم اباعبدالله الحسين (ع)، و با اميد گشايش راه [[کربلا]] و آزادی قدس عزيز به دست سربازان حجة الله به امامت پير جماران، اميد مستضعفان، حامی بينوايان، کوبنده ی ستمگران، فرمانده ی کل قوا.اي دلا اين دنيای فانی به يک ارزن نمی ارزد
به نام الله پاسدار حرمت خون شهيدان، و با درود و سلام به پيشگاه مقدس حضرت بقية الله العظم ارواحنا روحي له الفداء و نايب بر حقش، بزرگ مرجع عالم تشيع و فرمانده کل قوا خميني روح خدا.دنيا آمدن در زحمت افتادن نمی ارزد
با درود از من حقير و سلام شرمنده به روان پاک شهداي گلگون کفن شما پدر و مادر زحمت کشم، پدرجان در تمام زندگی به خدا توکل کن و يأس و نااميدی و جز به خدا انديشيدن را از صدر سر به در کن و اين را بدان که در زمانی زندگی می کن که خاطره ی حيات جدّت حسين (ع) به دست فرزند نيرومندش روح خدا تازه گرديد برای لحظه لحظه اين انقلاب ارزش خاصی قائل باش که مبادا از قافله عقب مانی، دست بردار از [[ولايت فقيه]] نباش، با ايمانت، و با عملت، با وفاداريت، مشت محکمی بر دهان ياوه گويان و دشمنان اسلام بکوب تا کربلاي ايران به ويژه سرور شهيدان، جدم اباعبدالله الحسين نزد جدت حسين بن علي (ع)، رو سفيد باشی و افتخار کنی که فرزندت در صف اول با اميد گشايش راه کربلا کفار می جنگد و آزادي قدس عزيز تا پای جان که همانا امانتی است از سوی خدا بر گردن ما، امانت به دست سربازان حجة الله به امامت پير جماران، اميد مستضعفان، حامي بينوايان، کوبنده ي ستمگران، فرمانده ي کل قواصاحبش بی کم و کاست برگردانده شود كه اين از سعادت انسان است.
اي دلا پدرجان، قدردانی از زحمات بدون جبرانت، از حضورت، تقاضا دارم که اين دنياي فاني خواهش های ديگر مرا هم به يک ارزن نمي ارزدبزرگواری خود بخشی و اگر من شهيد شدم و اين افتخار نصيبم گرديد اولاً: جنازه ی مرا بدون کوچکترين آه و ناله در جوار حضرت امام زاده جعفر به خاک بسپاريد و به اندازه ی توان برايم [[نماز]] و [[روزه]] به جا آوريد چون جوانی است و غفلت، و ديگر می خواهم سرپرست خانواده، از هر گونه خواهش که برای دولت جمهوری اسلامی اسباب مزاحمت درست کند بپرهيزيد و از مادر عزيز و زحمت کشم می خواهم که ليلاوار با صبر و استقامت با دشمنان اسلام مبارزه کرده و باز هم اين حقير را با بزرگواری خود حلال نمايد و در سوگم نگريد و راضی به رضای خدا باشد و از برادرانم می خواهم که سلامم را بر زمين مگذارند و گوش به فرمان رهبر باشند.
به دنيا آمدن و از خواهرانم می خواهم که زينب وار زندگی کرده و با حجاب و ايمان، زندگی شرافتمندانه ای را كه همراه با تربيت صحيح فرزندان خود است پيش بگيرند و هميشه برای ديگران الگو باشند. چون ما ساداتيم و بايد کارهای مادرمان فاطمه برايمان الگو باشند. در زحمت افتادن نمي ارزدپايان باز هم امام را فراموش مکنيد.
از من حقير و شرمنده به شما پدر السلام عليکم و مادر زحمت کشم، پدرجان در تمام زندگي به خدا توکل کن رحمة الله و يأس و نااميدي و جز به خدا انديشيدن را از سر به در کن و اين را بدان که در زماني زندگي مي کني که خاطره ي حيات جدّت حسين (ع) به دست فرزند نيرومندش روح خدا تازه گرديد براي لحظه لحظه اين انقلاب ارزش خاصي قائل باش که مبادا از قافله عقب ماني، دست بردار از ولايت فقيه نباش، با ايمانت، و با عملت، با وفاداريت، مشت محکمي بر دهان ياوه گويان و دشمنان اسلام بکوب تا نزد جدت حسين بن علي (ع) رو سفيد باشي و افتخار کني که فرزندت در صف اول با کفار مي جنگد و تا پاي جان که همانا امانتي است از سوي خدا بر گردن ما، امانت به صاحبش بي کم و کاست برگردانده شود كه اين از سعادت انسان استبرکاته.
پدرجان، قدرداني از زحمات بدون جبرانت، از حضورت، تقاضا دارم که اين خواهش هاي ديگر مرا هم به بزرگواري خود بخشي و اگر من شهيد شدم و اين افتخار نصيبم گرديد اولاً: جنازه ي مرا بدون کوچکترين آه و ناله در جوار حضرت امام زاده جعفر به خاک بسپاريد و به اندازه ي توان برايم نماز و روزه به جا آوريد چون جواني است و غفلت، و ديگر مي خواهم سرپرست خانواده، از هر گونه خواهش که براي دولت جمهوري اسلامي اسباب مزاحمت درست کند بپرهيزيد و از مادر عزيز و زحمت کشم مي خواهم که ليلاوار با صبر و استقامت با دشمنان اسلام مبارزه کرده و باز هم اين حقير خدايا خدايا تا انقلاب مهدی حتی کنار مهدی [[خمينی]] را با بزرگواري خود حلال نمايد و در سوگم نگريد و راضي به رضاي خدا باشد و از برادرانم مي خواهم که سلامم را بر زمين مگذارند و گوش به فرمان رهبر باشند. و از خواهرانم مي خواهم که زينب وار زندگي کرده و با حجاب و ايمان، زندگي شرافتمندانه اي را كه همراه با تربيت صحيح فرزندان خود است پيش بگيرند و هميشه براي ديگران الگو باشند. چون ما ساداتيم و بايد کارهاي مادرمان فاطمه برايمان الگو باشند. در پايان باز هم امام را فراموش مکنيد. و السلام عليکم و رحمة الله و برکاتهنگهدار.
خدايا خدايا تا انقلاب مهدي حتي کنار مهدي خميني را نگهدار.بنده ی خدا، سيد حسين خراسانی
بنده ي خدا، سيد حسين خراسانيمورخه، 1363/07/13<ref>[http://www.ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/36066 سایت شهدای ارتش]</ref>
مورخه، 1363/07/13==پانویس==منبع: سایت شهدای ارتش http://www.ajashohada.ir/Home/MartyrDetails<references /36066>