ویرایش‌ها

شهیداسفندیار غریبی

۲۵ بایت اضافه‌شده، ‏۲۸ مهر ۱۳۹۸، ساعت ۲۰:۲۵
*اسفندیارغریبی
او مجبور بود هر روز با دوچرخه،مسير شهر خورموج تا روستاي عربي را طي کند. کمبودها اجازه نداد اسفندیار تحصيلات خود را تا بالاتر از سوم راهنمايي تداوم بخشد؛لذا ناگزير به ترك تحصيل شد و از آن پس با جدّيت و پشتكار، به كار و تلاش پرداخت.
 تولد==زندگی نامه==
نهم مرداد۱۳۴۰ در خانواده‌اي متدين در روستاي عربي یکی از روستاهای استان بوشهر ديده به جهان گشود.
*تحصیلات
در سن شش سالگي و در سال ۱۳۴۶ به دبستان وصال شيرازي روستاي عربي كه اكنون به نام خودش مزيّن گرديده،رفت و دوره پنج ساله ابتدايي را در اين دبستان با موفّقيت گذراند. پس از آن، به دليل عدم وجود مدرسه راهنمايي در روستا به ناچار در مدرسة راهنمايي ادب (شهيد سروري فعلي) خورموج، ثبت نام کرد.
در۹ سالگي به مكتبخانه رفت و قرآن كريم را نزد استادغلامحسين افساء فراگرفت.او از آن پس در محافل و مجالس قرآني، با صوت دلنشين تلاوت مي کرد.
*خدمت سربازی
مدتي به اداره كشتيراني بوشهر رفت و در آنجا كارگري کرد.
*شهادت
چهارمين بار بود که او داوطلبانه به جبهه می رفت.يك هفته قبل از آن، در ۷/۱/۱۳۶۲ وصيت‌نامه‌اش را نوشت از همرزمش محمد حياتي خواست تا پس از شهادتش، آن را به پدر و مادرش برساند.
*خاطرات
*آثارمنتشرشده درباره شهید
تقديم به برادران شهيد: خضر و اسفنديار غريبي
وصیتنامه==وصیت نامه==
بسمه تعالي
تاريخ نوشته شدن : ۷/۱/۶۲
فرزندتان اسفنديار غريبي
والسلام عليكم  منبعتدوين شده توسط <ref>دانشنامه شهیدان (از خاطرات شفاهي خانواده و دوستان شهيد)</ref>==پانویس==<references />
رده‌های این صفحه : شهیدان ارتش | شهیدان استان بوشهر | شهیدان روستای عربی | شهیدان سرباز(ارتش) | شهیدان متولد1340 | شهیدان1361
۱٬۴۲۸
ویرایش