ویرایش‌ها

شهید محمد ملااسماعیل

۱۸۹ بایت اضافه‌شده، ‏۱ آبان ۱۳۹۸، ساعت ۰۶:۵۲
/* زندگینامه */
شهید محمد [[شهیدمحمد ملااسماعیل]]
[[تاریخ تولد 13431001]]
[[تاریخ شهادت 13641216]]
محل شهادت نامشخص
از خاطراتی که از ان [[شهید ]] به یادگار مانده است در مجموع مورد اهخلاقیات او نباید گفت که بطور کلی بطور کلی ذات پاک او در زمینه ی سالم تربیتی بود که همه گوشزد می کردند .
راضی به ناراحتی کسی نبود هرچه هست واقعا چه از طرف کسانی که قبل و بعد از شهادت از او با ما گفت و گو می کردند همه خاطرات خوبی از او داشته اند . حدود 2 ماه قبل از شهادت پیش من امد و گفت یکی از دوستان بسیار صمیمی که هر روز میبینمش و خیلی به گل و گیاه هم علاقه دارد سرپرستی و مسولیتی بزرگ در [[بهشت زهرا ]] را کگرفته گرفته گفتم حالا چقدر با خوشحالی میگویی گفت : خوب یک موقع کارمان به او محول میشود .
قبل از رفتن به [[سربازی ]] از جبهه ی جنگ اگاهی داشت به ملاقات یکی از دوستانش که در جبهه ی غرب زخمی شده بود رفت بعد به ما گفت : متاسفانه دشمن از بمب های شیمیایی در منطقه استفاده کرده و تمام بچه ها زیر اتش پر وبال میزدند و همه جا سیاه و پر از فریاد بود من فکر میکنم فقط دوستم نجات (... ) گفتم : خوب چه گفتید؟ گفت : " امیدوارم موفق باشید شما جوانها و د زندگی انسانهای خوبی باشید " همینو همین و از در امدیم بیرون .
ضمنا روزی در امدیم بیرون سال 61 با یک سو تفاهم از طرف یکی از افراد کمینه انقلاب در میدان امام مورد تهدید قرار گرفت و با وجود اینکه می توانست با ان شخص درگیر شود ولی همراه او به کمیته رفت و پس از معذرت خواهی طرف مقابل سو تفاهم رفع شد .<ref>[http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/36816 سایت شهدای ارتش]</ref>==نگارخانه تصاویر==<gallery>
Image:1722989KAKA004-001.jpg
Image:1722989KAKA002-001.jpg
Image:ملا.jpg
ضمنا روزی در سال 61 با یک سو تفاهم از طرف یکی از افراد کمینه انقلاب در میدان امام مورد تهدید قرار گرفت و با وجود اینکه می توانست با ان شخص درگیر شود ولی همراه او به کمیته رفت و پس از معذرت خواهی طرف مقابل سو تفاهم رفع شد .</gallery>
منبع:سایت شهدای ارتش==پانویس== http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails<references /36816>
مدیر
۱۱٬۹۷۱
ویرایش