شهید محمد انجیدنی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
جز
سطر ۳: سطر ۳:
  
 
==زندگینامه==
 
==زندگینامه==
سرباز شهید محمد انجیدنی به سال 1338 در شهرستان نیشابور پا به عرصه وجود گذاشت. با طی دوران کودکی وارد مدرسه گردید و تا کلاس سوم دبستان تحصیل کرد. آنگاه برای تامین معاش خانواده به کمک پدر شتافت و از نعمت تحصیل محروم ماند. شهید انجیدنی پس از رفتن به خدمت مقدس سربازی مدت شش ماه در جبهه می ماند و فقط در این مدت برای خانواده نامه می فرستاده و از شدت علاقه ای که به امام داشته هربار همراه نامه عکسی از امام در پاکت می گذاشته است.
+
سرباز شهید محمد انجیدنی به سال 1338 در شهرستان [[نیشابور]] پا به عرصه وجود گذاشت. با طی دوران کودکی وارد مدرسه گردید و تا کلاس سوم دبستان تحصیل کرد. آنگاه برای تامین معاش خانواده به کمک پدر شتافت و از نعمت تحصیل محروم ماند. شهید انجیدنی پس از رفتن به خدمت مقدس سربازی مدت شش ماه در جبهه می ماند و فقط در این مدت برای خانواده نامه می فرستاده و از شدت علاقه ای که به امام داشته هربار همراه نامه عکسی از امام در پاکت می گذاشته است.
سرانجام روح پر فتوحش در تاریخ 1361/05/04 در جبهه شوش به سوی معبودش پر کشید و به جمع شاهدان همیشده جاوید تاریخ پیوست.
+
سرانجام روح پر فتوحش در تاریخ 1361/05/04 در جبهه [[شوش]] به سوی معبودش پر کشید و به جمع شاهدان همیشده جاوید تاریخ پیوست.
  
  
 
منبع: سایت شهدای ارتش
 
منبع: سایت شهدای ارتش

نسخهٔ ‏۱۵ تیر ۱۳۹۷، ساعت ۲۲:۴۴

شهید محمد انجیدنی تاریخ تولد :1338/01/01تاریخ شهادت : 1361/05/04

زندگینامه

سرباز شهید محمد انجیدنی به سال 1338 در شهرستان نیشابور پا به عرصه وجود گذاشت. با طی دوران کودکی وارد مدرسه گردید و تا کلاس سوم دبستان تحصیل کرد. آنگاه برای تامین معاش خانواده به کمک پدر شتافت و از نعمت تحصیل محروم ماند. شهید انجیدنی پس از رفتن به خدمت مقدس سربازی مدت شش ماه در جبهه می ماند و فقط در این مدت برای خانواده نامه می فرستاده و از شدت علاقه ای که به امام داشته هربار همراه نامه عکسی از امام در پاکت می گذاشته است. سرانجام روح پر فتوحش در تاریخ 1361/05/04 در جبهه شوش به سوی معبودش پر کشید و به جمع شاهدان همیشده جاوید تاریخ پیوست.


منبع: سایت شهدای ارتش