شهید سید مهدی رضوی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «تاریخ تولد : نام : سیدمهدی‌ محل تولد : نیشابور نام خانوادگی : رضوی‌ تاریخ...» ایجاد کرد)
 
سطر ۱۰: سطر ۱۰:
  
 
==خاطرات==
 
==خاطرات==
هنگامی که برادرم می خواست به جبهه اعزام شود من کلاس پنجم بودم جهت بدرقه او به کنار اتوبوسی که عازم مشهد بود رفتم در آنجا در میان برادران اعزامی مرا بغل کرد بوسید و گفت: حسن جان اگر می خواهی من از تو راضی و خوشحال باشم درسهایت را به پایان برسان.
+
*هنگامی که برادرم می خواست به جبهه اعزام شود من کلاس پنجم بودم جهت بدرقه او به کنار اتوبوسی که عازم مشهد بود رفتم در آنجا در میان برادران اعزامی مرا بغل کرد بوسید و گفت: حسن جان اگر می خواهی من از تو راضی و خوشحال باشم درسهایت را به پایان برسان.
  
 
منبع سایت یاران رضا
 
منبع سایت یاران رضا
 
http://yaranereza.ir/ShowSoldier.aspx?SID=10217
 
http://yaranereza.ir/ShowSoldier.aspx?SID=10217

نسخهٔ ‏۱ خرداد ۱۳۹۹، ساعت ۰۳:۳۸

تاریخ تولد : نام : سیدمهدی‌ محل تولد : نیشابور نام خانوادگی : رضوی‌ تاریخ شهادت : 1365/10/20 نام پدر : سیداصغر مکان شهادت : تحصیلات : نامشخص منطقه شهادت : شغل : یگان خدمتی : گروه مربوط : گروهی برای این شهید ثبت نشده است. نوع عضویت : سایر شهدا مسئولیت : رزمنده‌ گلزار :

خاطرات

  • هنگامی که برادرم می خواست به جبهه اعزام شود من کلاس پنجم بودم جهت بدرقه او به کنار اتوبوسی که عازم مشهد بود رفتم در آنجا در میان برادران اعزامی مرا بغل کرد بوسید و گفت: حسن جان اگر می خواهی من از تو راضی و خوشحال باشم درسهایت را به پایان برسان.

منبع سایت یاران رضا http://yaranereza.ir/ShowSoldier.aspx?SID=10217