ویرایش‌ها

شهید جابر زارع

۲۳۲ بایت اضافه‌شده، ‏۲۴ خرداد ۱۳۹۹، ساعت ۱۳:۰۱
==خصوصیات شهید جابر زارع==
شهید جابر زارع اخلاق خاصی داشتند ، به همه احترام می گذاشتند. حتی به کوچکترها هم سلام می کردند و همیشه لبانشان پر از خنده بود و می خندیدند و در کارها همیشه به حق خودشان قانع بودند . با قوم و خویشان رفت و آمد بسیار داشتند. ایشان همیشه و در همه حال به یاد خداوند بودند و هیچ وقت نمازشان ترک نمی شد . هیچگاه دروغ نمی گفتند . غیبت نمی کردند و به کسی هم تهمت نمی زدند و همیشه خانواده را به اقامه نماز اول وقت سفارش می کردند.کلمه شهادت همیشه ورد زبانشان بود و در مرخصی آخری که آمدند فرمودند که این بار دیگر من بر نمی گردم و به مادرشان سفارش کردند که وقتی خبر شهادت مرا شنیدید خوشحال شوید و خداوند را شکر کنید.
==وصیتنامهوصیت نامه==
بسم رب الشهدا والصدیقین
دوری ز برم از گلشن جانان چه نویسم
چونکه ما برای پیروزی اسلام و میهن عزیز و برای دفاع از ناموس خود هم میهنان عزیز به جنگ با صدامیان خونخوار و منافقین کوردل می رویم و همانطور که امام عزیزمان فرمود ، چه بکشیم و چه کشته شویم ، پیروزیم . به امید آن روز . پدر جان اگر خداوند مرا جزء بندگان لایق خود قرار داد و شهید شدم (انشا الله)شما هم به بزرگی خودتان مرا ببخشید . . . که من و شما از شفاعت امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) بهره مند شویم.
پسرم مهدی جان انشا الله وقتی که بزرگ شدی سعی کن ادامه دهنده راه امام حسین (ع) و شهدا باشی.
جان نثار شما – جابر زارع ۱۴/۱/۶٫.<ref>[http://www.iranshahid.ir/?cat=22&paged=5 سایت شهدای استان فارس]</ref>==نگارخانه تصاویر==[[File:جابر-زارع-228x300.jpg]] 
==پانویس==
<references />==رده=={{ترتیب‌پیش‌فرض:جابر_زارع}}[[رده: شهدا]][[رده: شهدای دفاع مقدس]][[رده: شهدای ایران]]
مدیر
۶٬۷۳۸
ویرایش