شهید سید مرتضی انصارالحسینی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
 
(۴ نسخه‌های متوسط توسط ۳ کاربران نشان داده نشده)
سطر ۳: سطر ۳:
 
تاریخ شهادت : 1359/07/20
 
تاریخ شهادت : 1359/07/20
  
زندگینامه :
+
==زندگینامه==
شهيدان اين اسطوره هاي ايثار و مقاومت، الگوهاي شهادت و رشادت در لحظه هاي حساس انقلاب، پيشگامان مبارزه و پاکبازان انقلاب اسلامي بوده اند و خواهند بود و جايگاه هاي استوارشان نمودار بهترين و والاترين روش براي رسيدن به خداوند متعال بوده،  هست و خواهد بود.
+
شهیدان این اسطوره های ایثار و مقاومت، الگوهای شهادت و رشادت در لحظه های حساس انقلاب، پیشگامان مبارزه و پاکبازان انقلاب اسلامی بوده اند و خواهند بود و جایگاه های استوارشان نمودار بهترین و والاترین روش برای رسیدن به خداوند متعال بوده،  هست و خواهد بود.
يکي از اين اسطوره ها، شهيد سيد مرتضي انصارالحسيني به شماره شناسنامه 47 است؛ وي در تاريخ، 1339/01/01 در تهران بين خانواده اي متدين و مذهبي ديده به جهان گشود و تحصيلات خود را تا مقعطع ديپلم و رشته ذوب و فلزات هنرستان ادامه داد؛ پس از آن براي سربازي به پادگان [[لويزان]] خود را معرفي نمود؛ 10 ماه از سربازي اش مي گذشت که در اول مهر ماه 1359 جنگ شروع شد 19 روز از جنگ گذشته بود که او يک درجه کسب کرد و روز بيستم مهر نيز در [[منطقه شوش]] بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحيه ي پهلو و شاهرگ به درجه رفيع شهادت نائل گرديد.
+
یکی از این اسطوره ها، شهید سید مرتضی انصارالحسینی به شماره شناسنامه 47 است؛ وی در تاریخ، 1339/01/01 در تهران بین خانواده ای متدین و مذهبی دیده به جهان گشود و تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم و رشته ذوب و فلزات هنرستان ادامه داد؛ پس از آن برای سربازی به پادگان [[لویزان]] خود را معرفی نمود؛ 10 ماه از سربازی اش می گذشت که در اول مهر ماه 1359 جنگ شروع شد 19 روز از جنگ گذشته بود که او یک درجه کسب کرد و روز بیستم مهر نیز در منطقه [[شوش]] بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه ی پهلو و شاهرگ به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
مزار اين شهيد بزرگوار در [[بهشت زهرا]]، قطعه 24 واقع شده است.
+
مزار این شهید بزرگوار در [[بهشت زهرا]]، قطعه 24 واقع شده است.
روحش شاد و ياد و نامش گرامي باد
+
  
 
+
==وصیت نامه==
وصیت نامه :
+
فرازهایی از وصیت نامه:
فرازهايي از وصيت نامه:
+
من می روم و شهید می شوم بعد از شهادتم 10 نفر از شما (همکلاسی ها) به جای من بروید تا اسلحه من زمین نیفتد.<ref>سایت شهدای ارتش</ref>
من مي روم و شهيد مي شوم بعد از شهادتم 10 نفر از شما (همکلاسي ها) به جاي من برويد تا اسلحه من زمين نيفتد.
+
==پانویس==
 
+
<references />
 
+
منبع: سایت شهدای ارتش
+

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۴ تیر ۱۳۹۹، ساعت ۲۲:۰۸

شهید سیدمرتضی انصارالحسینی تاریخ تولد :1339/04/30 تاریخ شهادت : 1359/07/20

زندگینامه

شهیدان این اسطوره های ایثار و مقاومت، الگوهای شهادت و رشادت در لحظه های حساس انقلاب، پیشگامان مبارزه و پاکبازان انقلاب اسلامی بوده اند و خواهند بود و جایگاه های استوارشان نمودار بهترین و والاترین روش برای رسیدن به خداوند متعال بوده، هست و خواهد بود. یکی از این اسطوره ها، شهید سید مرتضی انصارالحسینی به شماره شناسنامه 47 است؛ وی در تاریخ، 1339/01/01 در تهران بین خانواده ای متدین و مذهبی دیده به جهان گشود و تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم و رشته ذوب و فلزات هنرستان ادامه داد؛ پس از آن برای سربازی به پادگان لویزان خود را معرفی نمود؛ 10 ماه از سربازی اش می گذشت که در اول مهر ماه 1359 جنگ شروع شد 19 روز از جنگ گذشته بود که او یک درجه کسب کرد و روز بیستم مهر نیز در منطقه شوش بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه ی پهلو و شاهرگ به درجه رفیع شهادت نائل گردید. مزار این شهید بزرگوار در بهشت زهرا، قطعه 24 واقع شده است.

وصیت نامه

فرازهایی از وصیت نامه: من می روم و شهید می شوم بعد از شهادتم 10 نفر از شما (همکلاسی ها) به جای من بروید تا اسلحه من زمین نیفتد.[۱]

پانویس

  1. سایت شهدای ارتش