محل دفن : گلزار شهدای امامزاده اسحاق (ع) – خرامه
rId4 ==زندگی نامه==
در خانواده ای مذهبی و کشاورز به دنیا آمد. در شش سالگی به مدرسه رفت که در درسش بسیار موفق بود ، در کلاس سوم ابتدائی بود که به قرآن خواندن علاقمند شد و در همین سالها بود که روزه می گرفت و با دهان روزه پدرش را در کار کشاورزی یاری می داد ، وقتی از سر کار برمی گشت تا نمازش را نمی خواند نهار نمی خورد ، برای ادامه تحصیل به شیراز رفت و دیپلم خود را در آنجا گرفت ، بهمراه درس در راهپیمائی ها و تظاهراتها شرکت می کرد و یک بار نیز توسط ژاندارمری خرامه به جرم شرکت در راهپیمایی دستگیر شد و بعد که آزاد شد آثار کتکهایی که به او زده بودند روی بدنش پیدا بود.
در آنروز ( روز شهادتش) ساعت ۳ صبح گروه دکتر چمران حمله داشتند و او هم از حمله مطلع می شود ، به حمام می رود و غسل شهادت می کند و بعد با گروه همراه می شود ، در حین پیشروی بود که براثر اصابت گلوله به شهادت می رسد.
شهید رضایی مهربان و دوست داشتنی بود ، از کودکی نماز را به همراه پدرش اقامه می کرد و در ۶ سالگی نماز را بطور کامل فرا گرفت و از همان کودکی روزه می گرفت و به همراه پدرش به کشاورزی می رفت ، هنگام نهار تا نمازش را نمی خواند ، غذا نمی خورد. شبها که بیکار بود به مسجد می رفت و در جلسات دینی شرکت می کرد.
منبع <ref>[http://www.iranshahid.ir/?cat=5&paged=16 سایت شهدای استان فارس]</ref>
http:==پانویس==<references //www.iranshahid.ir/?cat>=5&paged=16ردهها =={{ترتیبپیشفرض:علی_حسین_رضایی}}[[رده: شهدا]][[رده: شهدای دفاع مقدس]][[رده: شهدای ایران]][[رده: شهدای استان فارس]][[رده: شهدای شهرستان خرامه]]