شهید علی رضا حجازی طاهری: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «نام : حجازی طاهری / علی رضا نام پدر : ناصر تاریخ تولد : ۱۳۴۰-۲-۲۰ محل تولد : ط...» ایجاد کرد)
 
 
(۲ نسخه‌های متوسط توسط ۲ کاربران نشان داده نشده)
سطر ۲۳: سطر ۲۳:
 
گلزار :  گلزار شهداى روستاى طاهر آباد
 
گلزار :  گلزار شهداى روستاى طاهر آباد
  
 
+
==زندگینامه==
rId4
+
 
+
 
+
زندگینامه
+
  
 
ايام دبيرستان او مصادف بود با روزهاى آتش و خون و مبارزه عليه رژيم منحوس پهلوى. منزل آن شهيد كانون مبارزه مردم شده بود. كتب انقلابى، نوار، عكس و رساله امام خمينى(ره) در آنجا نشر و پخش مى شد. در سال 56 براى غنى ساختن بنياد فرهنگ و اعتقادات نوجوانان روستا با همكارى دوستانش كتابخانه امام صادق(ع) را تأسيس كرد و آنجا را كانون مبارزه قرار داد .  
 
ايام دبيرستان او مصادف بود با روزهاى آتش و خون و مبارزه عليه رژيم منحوس پهلوى. منزل آن شهيد كانون مبارزه مردم شده بود. كتب انقلابى، نوار، عكس و رساله امام خمينى(ره) در آنجا نشر و پخش مى شد. در سال 56 براى غنى ساختن بنياد فرهنگ و اعتقادات نوجوانان روستا با همكارى دوستانش كتابخانه امام صادق(ع) را تأسيس كرد و آنجا را كانون مبارزه قرار داد .  
سطر ۳۷: سطر ۳۳:
 
پنجاه روز در شلمچه، خاك غربت خورد تا بر روى دستان لرزان مردم تشييع گرديد .
 
پنجاه روز در شلمچه، خاك غربت خورد تا بر روى دستان لرزان مردم تشييع گرديد .
  
 +
==وصیتنامه==
  
وصیتنامه
+
به جبهه آمد هام تا همراه نبرد با متجاوزان بعثى، نبردى سخت تر و شديدتر را با نفس خويش آغاز كنم و در اين راه از خداوند يارى می خواهم .<ref>[http://khayyen.ir/shahid/681 سایت خین]</ref>
 
+
==پانویس==
به جبهه آمد هام تا همراه نبرد با متجاوزان بعثى، نبردى سخت تر و شديدتر را با نفس خويش آغاز كنم و در اين راه از خداوند يارى می خواهم .
+
<references />
 
+
== رده‌ها ==
 
+
{{ترتیب‌پیش‌فرض:عای_راض_حجاری_طاهری}}
 
+
[[رده: شهدا]]
منبع: سایت خین
+
[[رده: شهدای دفاع مقدس]]
 
+
[[رده: شهدای ایران]]
http://khayyen.ir/shahid/681
+
[[رده: شهدای استان اصفهان]]
 +
[[رده: شهدای شهرستان کاشان]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۰ تیر ۱۳۹۹، ساعت ۱۵:۲۶

نام : حجازی طاهری / علی رضا

نام پدر : ناصر

تاریخ تولد : ۱۳۴۰-۲-۲۰

محل تولد : طاهر آباد كاشان

تاریخ شهادت : ۱۳۶۵-۱۱-۷

محل شهادت : شلمچه – كربلاى 5

شهرستان : کاشان

یگان :

مسئولیت :

تحصیلات :

محل تحصیل : مدرسه علميه آيت الله يثربى كاشان

گلزار : گلزار شهداى روستاى طاهر آباد

زندگینامه

ايام دبيرستان او مصادف بود با روزهاى آتش و خون و مبارزه عليه رژيم منحوس پهلوى. منزل آن شهيد كانون مبارزه مردم شده بود. كتب انقلابى، نوار، عكس و رساله امام خمينى(ره) در آنجا نشر و پخش مى شد. در سال 56 براى غنى ساختن بنياد فرهنگ و اعتقادات نوجوانان روستا با همكارى دوستانش كتابخانه امام صادق(ع) را تأسيس كرد و آنجا را كانون مبارزه قرار داد . با شور و دلدادگى در مدرسه علميه آيت الله يثربى ثبت نام كرد و به تحصيل معارف و علوم اهل بيت (ع) پرداخت. او در هنگام تحصيل هيچ گاه از ميادين مبارزه حق عليه باطل غافل نمی شد و همواره به ياد ملكوتيان خاك نشين بود . روزهاى آخر در بحث توبه مى گفت: »از شرايط توبه واقعى آن است كه انسان با رنج، گوشت هايى را كه از گناه روييده آب كند. « در اين حال رزمنده اى مزاحى كرد؛ اما حاج آقا حجازى با خنده گفت : » آب كردن گوشت كه چيزى نيست؛ من همين الآن حاضرم، تمام بدنم را خاكستر كنم. « و آن روز با خنده طى شد تا روز شهادتش 7/ 11 / 65 كه به صدق گفتارش پى برديم. او شهيد شد و پيكرش پنجاه روز در شلمچه، خاك غربت خورد تا بر روى دستان لرزان مردم تشييع گرديد .

وصیتنامه

به جبهه آمد هام تا همراه نبرد با متجاوزان بعثى، نبردى سخت تر و شديدتر را با نفس خويش آغاز كنم و در اين راه از خداوند يارى می خواهم .[۱]

پانویس

  1. سایت خین

رده‌ها