شهید علی مدد ابراهیمی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «شهید علی مدد ابراهیمی شهر : بخش : شهرستان : بابل استان : مازندران جنسیت : مرد و...» ایجاد کرد)
 
 
(یک نسخهٔ متوسط توسط کاربر دیگری نشان داده نشده)
سطر ۵۱: سطر ۵۱:
 
و از تک تک برادران و خواهران می خواهم که مرا به بزرگی خودشان ببخشند و از تمام فامیلان و محلیهای عزیز و محترم می خواهم که مرا مورد عفو قرار دهند.
 
و از تک تک برادران و خواهران می خواهم که مرا به بزرگی خودشان ببخشند و از تمام فامیلان و محلیهای عزیز و محترم می خواهم که مرا مورد عفو قرار دهند.
  
از خداوند بزرگ می خواهم که عمر رهبر عزیز ما را تا ظهور حضرت مهدی (عج) طولانی گرداند و هر چه زودتر در ظهور حضرت تعجیل فرماید و امیدواریم هر چه زودتر تمام مسلمانان را از زیر سلطه مستکبران نجات یابند در پایان از دیگر برادران عزیز می خواهم که سلاح به زمین افتاده مرا بر گیرند و بر دشمنان بستیزند و این وصیت که همیشه امام را دعا کنید و دعای کمیل را بخوانید.
+
از خداوند بزرگ می خواهم که عمر رهبر عزیز ما را تا ظهور حضرت مهدی (عج) طولانی گرداند و هر چه زودتر در ظهور حضرت تعجیل فرماید و امیدواریم هر چه زودتر تمام مسلمانان را از زیر سلطه مستکبران نجات یابند در پایان از دیگر برادران عزیز می خواهم که سلاح به زمین افتاده مرا بر گیرند و بر دشمنان بستیزند و این وصیت که همیشه امام را دعا کنید و دعای کمیل را بخوانید.<ref>[http://jangoderang.ir/shohada/information/28 سایت جنگ و درنگ]</ref>
 
+
==پانویس==
 
+
<references />
منبع سایت جنگ و درنگ
+
== رده‌ها ==
http://jangoderang.ir/shohada/information/28
+
{{ترتیب‌پیش‌فرض:علی_مدد_ابراهیمی}}
 +
[[رده: شهدا]]
 +
[[رده: شهدای دفاع مقدس]]
 +
[[رده: شهدای ایران]]
 +
[[رده: شهدای استان مازندران]]
 +
[[رده: شهدای شهرستان بابل]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ مرداد ۱۳۹۹، ساعت ۰۶:۰۲

شهید علی مدد ابراهیمی


شهر : بخش : شهرستان : بابل استان : مازندران جنسیت : مرد وضعیت تاهل : مجرد شغل : آبادی : یگان : سپاه سقز نوع عضویت : سپاه - كادر مذهب : شیعه دین : اسلام‌‌ نام پدر : علیمسئولیت : فرمانده دسته رشته تحصیلی : تحصیلات : متوسطه تخصص : کد شهید : 28 رسته : پیاده نام مادر : مرضیه ابراهیمی شناسنامه شهادت موضوع شهادت : کردستان عملیات : محل شهادت : شهرک اشتهارد کردستانتاریخ شهادت : 1362/05/30 نحوه شهادت : جراحات ناشی از تصادف شناسنامه تدفین شهر : مرزیکلا بخش : شهرستان : بابل استان : مازندران گلزار : مرزیکلاتاریخ تدفین : 1362/05/30آبادی :

زندگی نامه

«علی و مرضیه» زندگی­شان را با كارگری و کشاورزی در روستای «مرزی‌کلا» از توابع بابل آغاز كرده بودند که «علی­مدد» در سوّم فروردین 1343 متولد شد. والدین علی‌رغم کار و تلاش شبانه­روزی، معیشت تنگی داشتند و روزگار برای آن­ها به سختی می‌گذشت. با این‌حال، با تكیه بر باورهای شیعی، فرزندان خود را تربیت و بزرگ كردند. در این میان، علی­مدد نیز از این زحمات و تربیت پدر و مادر بهره­مند شد و در هفت سالگی به دبستان «شهید مظفر زمانی» فعلی زادگاهش راه یافت. سپس با پشت سر گذاشتن دوره راهنمایی در مدرسه «امام سجاد» فعلی «درون‌کلای شرقی» بابل، در رشته ماشین­افزار در هنرستان فنّی «نوشیرانی» این شهر مشغول تحصیل شد.

علی­مدد علاوه بر درس خواندن، برای این­كه بتواند كمك­حال خانواده باشد و خرج تحصیلش را در بیاورد، یك چرخ­دستی درست كرده، با آن به روستاهای اطراف می­رفت تا گوجه و وسایل دیگر می‌فروخت.

مادرش در بیان تقیدات دینی فرزندش چنین می‌گوید: «از همان سنین كودكی، همراه من و پدرش به مسجد می­آمد؛ به‌خصوص ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا. با این‌كه روزه بر او واجب نبود، به همراه ما برای سحری بیدار می­شد و روزه می­گرفت. بزرگ‌تر که شد، به نماز و قرآن اهمیت بیشتری می‌داد.» علی‌مدد که هماره خود را به زیور فضایل اخلاقی می‌آراست، در ادب و تواضع نسبت به والدین، زبانزد بود و در اطاعت‌پذیری از آنان، پیشتاز. با دیگران نیز، در نهایت گشاده‌رویی و ملاطفت رفتار می‌کرد و نزدشان از محبوبیتی فراوان برخوردار بود. برادرش «نورعلی» می­گوید: «صبور بود و حلال مشكلات دیگران. به یاد دارم یك روز دو نفر از اهالی محل بر سر آبیاری زمین زراعی خودشان با هم درگیر شدند. علی­مدد با پادرمیانی، به دعوای آن‌ها خاتمه داد.» علی‌مدد که در زمان انقلاب چهارده سال بیشتر نداشت، هم‌پای دیگر مردم آزادی‌خواه در راهپیمائی‌ها شركت می­كرد. با تشکیل بسیج، او در 5/6/59 به عضویت شورای پایگاه محل در آمد و فعالیت‌هایش را در قالب حضور در جلسات قرآنی و آموزش به جوانان از سر گرفت. در انجمن اسلامی نیز، فعالیت گسترده­ای داشت. علی­مدد اولین مرتبه، پس از سه ماه آموزش در تهران، در بیست سالگی عزم جهاد كرد و راهی منطقه كردستان شد. او در آن‌جا به عنوان فرمانده محور کامیاران زحمات زیادی كشید. مأموریتش در كردستان، ‌جنگ با كومله و دموكرات بود. بنا به اذعان مادر، «در کردستان و در آن هوای سرد، لباس خود را به نیروهای تحت امرش می‌داد تا گرم شوند. هر وقت هم به مرخصی می‌آمد، با کمک به بچه‌های بی‌بضاعت، آن‌ها را به درس خواندن تشویق می‌کرد.» گفته‌های «زمان کارگر» نیز از هم‌رزم آن روزهایش شنیدنی است: «هرگز بدون وضو لباس پاسداری نمی‌پوشید؛ چراکه احترام خاصی نسبت به آن قائل بود. آن زمان که کسی در کردستان با لباس سپاه تردد نمی‌کرد، او به این لباس عشق می‌ورزید و با همین پوشش، در آن‌جا حاضر می‌شد.» و سرانجام، علی‌مدد در 30/5/62 در شهرك اشتهار كردستان به فیض والای شهادت نائل آمد و پیكر پاکش در گلزار شهدای زادگاهش به خاك سپرده شد. مرضیه با روایت دیگری از فرزندش، این‌گونه ادامه می‌دهد: «در آخرین مرخصی‌اش، در برداشت شالی به من و پدرش کمک کرد. او همه کیسه‌های برنج را به تنهایی در پشت‌بام خانه انبار کرد. گفتم: پسرم! ان‌شاءالله این محصول خرج دامادی‌ات شود! اما خواست خدا این بود که صرف مراسم شهادتش شود. عکس آن روز علی‌مدد درکنار پدرش و دیگر شالیکاران، آخرین یادگاری به‌جامانده از اوست.»

وصیت نامه

الذین امنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجه عندالله و اولئک الفائزون» آنان که ایمان آوردند و هجرت کردند و کوشش کردند در راه خدا با مال و جانهای خود بزرگتر است نزد خدا و آنان هستند رستگاران مگر شهادت ارثی نیست مولایمان که حیات را عقیده و جهاد می دانستند و در راه مکتب پر افتخار اسلام با خون و جوانان عزیز خود از آن پاسداری می کردند به ملت شهید پرور ما رسیده است (امام خمینی). سلام به پدر و مادر عزیز و برادران و خواهران مهربان و تمام فامیلان و دوستان عزیز سلام بر ملت شهیدپرور ایران سلام بر شهیدان راه حق و آزادی و سلام بر شهیدان اسلام که این نهضت را از آنها به ارث برده ایم که درطول تاریخ اسلام شاهد نقش چنین شهیدانی بودیم و اکنون نیز هستیم آری خدا به کشته شدگان در راه او پیغام داده است که شما نمرده اید بلکه زنده هستید و روزیتان را نزد من دارید.

بازگشت همه بسوی خدا است و چه بهتر آن موقعی که انسان آن جان را در موقعی بدهد که ارزش آن جان برای اسلام مفید باشد و این جان نا قابل را در راه خدا خواهیم داد.

انسان باید در راه خدا جهادکند که جهاد کردن در راه خدا اجر عظیمی دارد بطوریکه از حضرت علی (ع) نقل شده که ان الجهاد باب من ابواب الجنه فتحه الله لخاصه اولیائه.

همانا جهاد دری از درهای بهشت است دری است که از خداوند در بهشت را بر روی هر کس نگشوده و من امیدوارم که در این راه کوشا باشیم تا بتوانم در کار خودم آن مسئولیتی که به من واگذار گردید به نحو احسن انجام دهم. و درجای دیگر قرآن می فرماید:« ان الله اشترای من المومنین انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه و یقاتلون فی سبیل الله»

خداوند جان و مال اهل ایمان را به بهای بهشت خریداری کرده است سعادت انسان در آن است که در راه خدا جهاد کند و از ملل و جانش بگذرد و خدا دوست دارد آنهائیکه در راه پیکار می کنند و از جان و مالشان می گذرند.

من از خداوند بزرگ می خواهم که مرا جزء رهروان راه حسین قرار دهد و مانند همراهان حسین (ع) که در برابر کفر قیام کرده تا آنان را از پای درآوریم.

خدا! از تو خجالت می کشم در روز قیامت سردار شهیدان بدنش پاره پاره باشد و من سالم باشم بار پروردگارا از تو می خواهم که صلاح دانستی شهید شوم ضمن اینکه به تمام مقربانت قسمت می دهم که مرگ در رختخواب را نصیبم نکن و اگر شهادت را نصیبم گردانی بدنم تکه تکه شود تا اینکه در صحرای محشر شرمنده نباشم.

از پدر و مادرم می خواهم که مرا حلال کنند و کارهای بدی که از من سر زده ببخشند و افتخار کنند که فرزندش راه خدا را در پیش گرفته و در این راه جان خود را فدا کرده است.

و از تک تک برادران و خواهران می خواهم که مرا به بزرگی خودشان ببخشند و از تمام فامیلان و محلیهای عزیز و محترم می خواهم که مرا مورد عفو قرار دهند.

از خداوند بزرگ می خواهم که عمر رهبر عزیز ما را تا ظهور حضرت مهدی (عج) طولانی گرداند و هر چه زودتر در ظهور حضرت تعجیل فرماید و امیدواریم هر چه زودتر تمام مسلمانان را از زیر سلطه مستکبران نجات یابند در پایان از دیگر برادران عزیز می خواهم که سلاح به زمین افتاده مرا بر گیرند و بر دشمنان بستیزند و این وصیت که همیشه امام را دعا کنید و دعای کمیل را بخوانید.[۱]

پانویس

  1. سایت جنگ و درنگ

رده‌ها