ویرایش‌ها

شهید فریدون همراه

۱۷۵ بایت اضافه‌شده، ‏۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ساعت ۱۲:۰۲
شه ی د فر ی دون شهید [[فریدون همراه]]
تار ی خ تاریخ تولد :[[1340/07/01]]
تار ی خ تاریخ شهادت : [[1362/06/18]]
محل شهادت : نامشخص
محل آرامگاه :[[تهران ]] - [[بهشت زهرا]]  
rId4
==زندگی نامه==
*به نام خداوند بخشنده مهربان و با سلام به [[رهبر کبير انقلاب اسلامي ايران ]] و با ياد تمام شهداي [[شهدا]] ي راه حق و آزادي به خصوص جنگ تحميلي .
بار ديگر عاشقي قاسم وار به جبهه شتافت تا با مرگ سرخ خود چهره سياه کفر و نفاق را برملا سازد و ريشه درخت حقيقت را آبياري کند .
[[سرباز شهيد ]] فريدون همراه در سال 1340 در خانواده اي مومن از جنوبي ترين نقطه استان تهران به دنيا آمد. به اين اميد که روزي فردي مفيد و سودمند ی براي خانواده خويش شود .
بر اثر [[خفقان حکومت ]] دوران [[طاغوت ]] که سايه شوم خود را بر سر کشور افکنده بود دوران کودکي خود را سپري مي کرد تا اين که در اثر اختلاف خانوادگي پدر براي هميشه از جمع آنان رفت. او به سني رسيد که مي بايست مانند تمام فرزندان ديگر اين مرز و بوم به تحصيل بپردازد اما به دل ی ل ا ی ن دلیل این که م ی می خواست مخارج دو خواهر و مادر پير خود را تأم ی ن تأمین کند به شاگرد ی شاگردی در کفاشي مشغول شد .
اما از تحص ی ل تحصیل غافل نماند و در مدرسه شبانه به ی ادگ ی ر ی یادگیری پرداخت و از آن زمان کتب اسلامي را مطالعه م ی می کرد که با مخالفت بعضي از دوستان محل کار خود مواجه شد. تا اين که زمان [[مبارزه ]] مردم انقلابي اين مرز و بوم فرا رسيد که او نيز مانند تمام افراد اين جامعه به رهبر عظي م الشأن خود لبيک گويد. او مبارزات بسيار گسترده اي را انجام م ی داد بدين معنا که [[پوسترها ]] و [[اعلاميه ]] هاي [[امام ]] عزيز خود را هر روز به محل کار خود مي برد و حتي چندين بار از چنگال مزدوران کثيف [[شاه ]] خائن جان سالم به در برد .
با پ ی روز پیروز ی [[انقلاب اسلامي ]] ايران به رهبري [[امام خميني ]] او هم ی شه علاقمند بود که به [[سپاه پاسداران ]] انقلاب اسلامي ايران بپيوندد. تا اين که به خدمت مقدس سربازي رفت و دوران آموزشي را در تهران و سپس به جبهه [[بستان ]] اعزام و در تاريخ [[1362/06/04 ]] در اثر [[اصابت با مين ]] مزدوران کثيف بعثي زخمي و به تهران اعزام و در تاريخ [[1362/06/18 ]] در بيمارستان شهداي تجريش [[شهيد ]] و به لقاء الله پيوست و به سعادت ابدي نائل شد .
[[شهيد ]] فريدون همراه به خانواده خويش م ی گفت براي طول عمر [[رهبر کبير انقلاب اسلامي ]] [[امام خميني ]] هميشه دعا کنيد. اگر توفيق [[شهادت ]] نصيبم گردد سرافراز و سربلند باشيد و افتخار کنيد که به جمع خانواده [[شهداء ]] پيوسته ايد.
==وصیت نامه==
*به نام خداوند بخشنده و مهربان
سلام
سلامى پر مهر بر مادرم كه به من زندگى بخشيد تا در سنگر مقدس جبهه با اشك مقدسش وضو بگيرم و با نثار جانم به آفريننده جان ها در اعتلاى اسلام، [[اسلام]] ، نماز عشق را تجربه كنم .
مادرم و خواهران عزيزم! وصيت من بر شما عزيزان اين است عشق به نماز، صبر و شكيبا ی ى [[زينب كبرى ]] و ياد نيم روز گرم [[كربلا ]] را پاس بداريد و پيام شهيد، [[شهيد]] ، كه زنده تاريخ [[ايثار ]] است را بر جهانيان استكبار برسانيد ملتى كه [[شهادت ]] را آرزو دارد ذلت را هرگز تجربه نخواهد كرد .
نصيحتم اين است كه از انقلاب نگهبانى كنيد و يگانه نور عشق بيدارى و زندگيم، آن مرد خدا و پير جماران را تنها نگذاريد و به جوانان آينده بياموزيد لاله‌هاى سرخ گلستان شهادت، هرگز پا ی يز را با بودن نوشكفته‌هاى بهار سرزمين اسلام، احساس نخواهند كرد .
مادر ! نگرانم، مواظب تن خسته‌ات باش و با قدرت صبر مرا در پيشگاه خداوند آبرومندم كن و آرزويم اين است كه مزارم در جمع ياران شهيدم در [[بهشت زهرا ]] باشد و قلبم در جسم بى‌روحم مملو از عشق خداوند، قبول خاك عشق و ايثار خداوند گردد. اميدم اين است كه سرزمين [[اسلام پايدا ر ]] پايدار و [[انقلاب ]] ملتم جاودان و شاهدان [[شهادت ]] عشق و ايثار بر دل ها يادگار باشد .
خداوندا ! تو شاهدى كه جز تو نگفتم و تو را قسم به پاكى، مرا ببخش و بيامرز تا در زندگى دوباره در پيشگاه ملكوتى ات شرمنده نباشم. خداوندا! تو را به حرمت مقدس زهرا (عل ی ها سلام) عشق مهمان شدنت را بر من ارزانى دار. خداوندا! سرباز حقير اسلام را با وضوى خون در نماز شكر خود پذيرا باش .
و در نهايت از همه حلاليت مي طلبم و آخرين كلام، مواظب گلستان لاله‌هاى سرخ [[شهادت ]] بوده و خداوند را هرگز فراموش نکنيد .
برادر عاشق فريدون همراه
1361/10/22  منبع:سایت شهدای ارتش <ref>[http://%20http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/37540سایت شهدای ارتش]</ref>==پانویس==<references />
مدیر
۶٬۷۳۸
ویرایش