ویرایش‌ها

شهید هوشنگ خوش خبر

۲۲۳ بایت اضافه‌شده، ‏۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ساعت ۰۶:۴۰
شهید هوشنگ خوش خبر
 
تاریخ تولد :1347/06/01
 
تاریخ شهادت : 1367/04/21
 
محل شهادت : نامشخص
 
محل آرامگاه :تهران - بهشت زهرا
==زندگی نامه: ==  شهید هوشنگ خوش خبر متولد سال 1347 در شهر تهران، محله دستغیب چشم به جهان گشود كه در آن زمان آیانا نام داشت. در سن 7 سالگی دوره ابتدایی را در مدرسه شهید حسین كریمی گذراند و بعد از آن در یك كارگاه صافكاری واقع در قلعه حسن خان زیر نظر سپاه مشغول به کار شد. به مدت 4 سال در آنجا كار کرد. بعد از آن به طور داوطلب ثبت نام كرد و از طریق مسجد امام حسین (علیه السلام) واقع در دستغیب به جبهه‌های جنگ اعزام شد.
در سال 1365، دوره خدمت را آغاز كرد و پس از دو سال چون جنگ شدید بود مدت 4 ماه دوره احتیاط به او تعلق گرفت. 15 روز مانده بود كه تمام شود که در منطقه كوشك طلایی در عملیات مرصاد در سال 1367 زخمی شد و جسدش مفقودالأثر گردید و بعد از گذشت 3 سال به خانواده‌اش اطلاع دادند كه شهید شده و در سال 1370 پیکر مطهرش به آغوش خانواده بازگشت.
مادر! تنها خواهشم از شما این است كه هرگز مساجد را خالی نگذارید و سنگرهای اسلام را در مساجد حفظ نمایند. مادرم! بهشت زیر پای توست. امیدوارم این فرزند گنهكار خود را عفو نمایید تا خداوند شهادت ما را بپذیرد.
در پایان امیدوارم هرگاه به یاد من افتادید به جای غصه خوردن و ناراحتی به جان امام عزیزمان دعا كنید و برای سرافرازی و پیروزی اسلام و ظهور آقا امام زمان(عجل الله فرجه) دعا فرمایید.<ref>[http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/41017 سایت شهدای ارتش]</ref>
==پانویس==
<references />
==نگارخانه تصاویر==
<gallery>
 
Image:شهید هوشنگ خوش خبر۱.jpg
Image:شهید هوشنگ خوش خبر ۲.jpg
Image:شهید هوشنگ خوش خبر ۳.jpg
 
</gallery>
مدیر
۶٬۷۳۸
ویرایش