شهید بهزاد تک فلاح: تفاوت بین نسخه‌ها

 
(۲ نسخه‌های متوسط توسط کاربر دیگری نشان داده نشده)
سطر ۲۵: سطر ۲۵:
  
 
روحش شاد و راهش پر رهرو باد .<ref>[http://www.ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/35758منبع سایت شهدای ارتش]</ref>
 
روحش شاد و راهش پر رهرو باد .<ref>[http://www.ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/35758منبع سایت شهدای ارتش]</ref>
 
+
==نگارخانه تصاویر==
 +
[[File:6403478-608x1024.jpg]]
  
 
==پانویس==
 
==پانویس==
 
<references/>
 
<references/>
 +
==رده==
 +
{{ترتیب‌پیش‌فرض:بهزاد_تک_فلاح}}
 +
[[رده: شهدا]]
 +
[[رده: شهدای دفاع مقدس]]
 +
[[رده: شهدای ایران]]
 +
[[رده: شهدای استان تهران]]
 +
[[رده: شهدای شهرستان البرز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ دی ۱۳۹۸، ساعت ۲۱:۵۵

شهید بهزاد تک فلاح

تاریخ تولد :1341/11/15

تاریخ شهادت : 1364/02/28

محل شهادت : نامشخص

محل آرامگاه : البرز - ساوجبلاغ - هشتگرد

زندگینامه

شهید بهزاد تک فلاح در روستای قاسم آباد از توابع شهرستان ساوجبلاغ در خانواده مذهبی و متدین به عرصه هستی پا نهاد . تحت تعالیم مدبرانه ی والدین، ادب معاشرت و شیوه صحیح زندگی را آموخت . به دبستان رفت و با موفقیت، سال های پرثمر عمر عزیزش را می گذراند تا نوجوانی خوشرو، شوخ طبع، مودب و مومن شد و تمام اهل خانه، والدین، دوستان و اطرافیان از او راضی و مشتاق صحبت ها و گفتار دلنشین وی بودند .


کم کم در کنار درس و مدرسه، در اندیشه آموختن حرفه ای افتاد و به نقاشی اتومبیل پرداخت . در این هنر و حرفه، تجربیات فراوان کسب کرد و به توانمندی رسید . در عرصه ی تحصیل علم تا سال چهارم دبیرستان پیش رفت و در این مقطع، پس از برگزاری امتحانات پایان سال، در جمع سربازان سرافراز این مرز و بوم به جبهه های نبرد عزیمت کرد و به علت این که آموزش های رزمی را قبلاًدر مرکز بسیج طی کرده بود، مستقیماً راهی مناطق مرزی شد و در سمت پیک مأمور سرکشی و پیام رسانی در تمام مناطق جنوبی کشور مشغول گردید .


در هر مرخصی بسیار جذاب و دلنشین از جبهه سخن می گفت و همواره در تب و تاب مراجعت به جبهه بود . به گفته ی هم سنگرانش بهزاد در تمام مأموریت های شبانه داوطلب می شد و مشتاقانه بسیاری از وظایف سنگین را بر عهده می گرفت . فداکاری و ایثار بسیار داشت و نحوه شهادت او نیز گویای همین مطلب است : در هنگام حمله هوایی دشمن در منطقه دارخوین در سنگر جمعی، دوستان و هم سنگران وی مشغول استراحت و تجدید قوا بودند که بهزاد در خارج سنگر متوجه حمله هوایی می شود و دوستان را از موضوع آگاه می کند اما پس از خروج تمام دوستان و پناه بردن همه به سنگرهای انفرادی مستحکم، خودش موفق به پناه گرفتن نمی شود و در اثر بمباران هوایی در دم به شهادت می رسد .


غم جان کاه شهادتش در دل کودکان خانواده و فامیل بیش از بزرگان سنگینی کرد چرا که او همیشه دوستدار کودکان و مهربان ترین با آنان بود و پیکر مطهرش در گلزار شهدای امام زاده جعفر شهر هشتگرد به خاک سپرده شد .


روحش شاد و راهش پر رهرو باد .[۱]

نگارخانه تصاویر

6403478-608x1024.jpg

پانویس

  1. سایت شهدای ارتش

رده

آخرین تغییر ‏۲۰ دی ۱۳۹۸، در ‏۲۱:۵۵