شهید محمد انجیدنی: تفاوت بین نسخه‌ها

(صفحه‌ای جدید حاوی «شهید محمد انجیدنی تاریخ تولد :1338/01/01تاریخ شهادت : 1361/05/04 زندگینامه : سرباز شه...» ایجاد کرد)
 
 
(۲ نسخه‌های متوسط توسط ۲ کاربران نشان داده نشده)
سطر ۲: سطر ۲:
 
تاریخ تولد :1338/01/01تاریخ شهادت : 1361/05/04
 
تاریخ تولد :1338/01/01تاریخ شهادت : 1361/05/04
  
زندگینامه :
+
==زندگینامه==
سرباز شهید محمد انجیدنی به سال 1338 در شهرستان نیشابور پا به عرصه وجود گذاشت. با طی دوران کودکی وارد مدرسه گردید و تا کلاس سوم دبستان تحصیل کرد. آنگاه برای تامین معاش خانواده به کمک پدر شتافت و از نعمت تحصیل محروم ماند. شهید انجیدنی پس از رفتن به خدمت مقدس سربازی مدت شش ماه در جبهه می ماند و فقط در این مدت برای خانواده نامه می فرستاده و از شدت علاقه ای که به امام داشته هربار همراه نامه عکسی از امام در پاکت می گذاشته است.
+
سرباز شهید محمد انجیدنی به سال 1338 در شهرستان [[نیشابور]] پا به عرصه وجود گذاشت. با طی دوران کودکی وارد مدرسه گردید و تا کلاس سوم دبستان تحصیل کرد. آنگاه برای تامین معاش خانواده به کمک پدر شتافت و از نعمت تحصیل محروم ماند. شهید انجیدنی پس از رفتن به خدمت مقدس سربازی مدت شش ماه در جبهه می ماند و فقط در این مدت برای خانواده نامه می فرستاده و از شدت علاقه ای که به امام داشته هربار همراه نامه عکسی از امام در پاکت می گذاشته است.
سرانجام روح پر فتوحش در تاریخ 1361/05/04 در جبهه شوش به سوی معبودش پر کشید و به جمع شاهدان همیشده جاوید تاریخ پیوست.
+
سرانجام روح پر فتوحش در تاریخ 1361/05/04 در جبهه [[شوش]] به سوی معبودش پر کشید و به جمع شاهدان همیشده جاوید تاریخ پیوست.<ref>سایت شهدای ارتش</ref>
یادش گرامی.
+
  
منبع: سایت شهدای ارتش
+
 
 +
 
 +
==پانویس==
 +
 
 +
 
 +
<references />

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ آبان ۱۳۹۷، ساعت ۱۲:۰۸

شهید محمد انجیدنی تاریخ تولد :1338/01/01تاریخ شهادت : 1361/05/04

زندگینامه

سرباز شهید محمد انجیدنی به سال 1338 در شهرستان نیشابور پا به عرصه وجود گذاشت. با طی دوران کودکی وارد مدرسه گردید و تا کلاس سوم دبستان تحصیل کرد. آنگاه برای تامین معاش خانواده به کمک پدر شتافت و از نعمت تحصیل محروم ماند. شهید انجیدنی پس از رفتن به خدمت مقدس سربازی مدت شش ماه در جبهه می ماند و فقط در این مدت برای خانواده نامه می فرستاده و از شدت علاقه ای که به امام داشته هربار همراه نامه عکسی از امام در پاکت می گذاشته است. سرانجام روح پر فتوحش در تاریخ 1361/05/04 در جبهه شوش به سوی معبودش پر کشید و به جمع شاهدان همیشده جاوید تاریخ پیوست.[۱]


پانویس

  1. سایت شهدای ارتش
آخرین تغییر ‏۲۱ آبان ۱۳۹۷، در ‏۱۲:۰۸