شهیدامرالله شاه نظری: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۲۹: سطر ۲۹:
  
  
شهید امراله شاه نظری
+
شهید امراله شاه نظری<ref>[http://ajashohada.ir/home/martyrdetails/15266منبع سایت شهدای ارتش]</ref>
  
 
+
==پانویس==
 
+
<references/>
 
+
 
+
منبع
+
 
+
سایت شهدای ارتش
+
 
+
http://ajashohada.ir/home/martyrdetails/15266
+

نسخهٔ ‏۸ آبان ۱۳۹۷، ساعت ۲۳:۰۸

شهید امراله شاه نظری


1338/01/09 تاریخ تولد : 1361/10/11 تاریخ شهادت :

محل شهادت : نامشخص محل ارامگاه : همدان – هیزج


rId4


زندگی نامه

شهید امراله شاه نظری در تاریخ 09/01/1338 در روستای هیزج از توابع استان همدان دیده به جهان گشود. پدرش عبدالله و مادرش سکینه بود. تحصیلات خود را تا مقطع پنجم ابتدایی در روستای هیزج به پایان رساند و بعد از تحصیل به حرفه جوشکاری مشغول شد. بسیار آرام، صبور، نترس و شجاع بود و از تقوا و ایمان بالایی برخوردار بود. فعالیت مذهبی زیادی داشت از جمله شرکت در نمازهای جماعت، نماز جمعه، دعاهای کمیل، ندبه و توسل.

در دوران طاغوت بر علیه رژیم منحوس پهلوی و منافقین مبارزه می کرد و تنفر زیادی از منافقین داشت. در راهپیمایی های علیه رژیم شرکت می کرد. شهید به انقلاب و نظام مقدس جمهوری و رهبري حضرت امام علاقه وافری داشت و همیشه عکس و سخنرانی های امام را به همراه داشت. به جبهه و جنگ علاقمند بود و تأکید بسیاری داشت که جبهه ها را خالی نگذارید و تا جایی که می توانید بجنگید و از وطن دفاع کنید.

شهيد شاه نظري متأهل بود و دو فرزند دختر از خود به يادگار گذاشت که علاقه زیادی به آنها داشت. والدینش را دوست می داشت و به آنها احترام زیادی می گذاشت و به همکاران و همرزمانش تا جایی که می توانست کمک می کرد. او در مقایسه با سایر فرزندان آرام تر بود و بسیار کم حرف و کم حرفی را بیشتر می پسندید. در جبهه تیربارچی بود.

سرانجام اين شهيد گرامي در تاریخ 11/10/1361 در منطقه مهاباد بر اثر اصابت گلوله از ناحیه قلب به درجه رفیع شهادت نائل شدند و در روستای هیزج همدان به خاک سپرده شد.



شهید امراله شاه نظری[۱]

پانویس

  1. سایت شهدای ارتش