ویرایش‌ها

پرش به: ناوبری، جستجو

شهید غلامرضا بامروت ابری

۸ بایت اضافه‌شده، ‏۹ آبان ۱۳۹۷، ساعت ۱۵:۰۵
==زندگینامه==
غلامرضا بامروت ابرى معروف به بامروت در 19 خرداد 1344 در محله باقرآباد رشت به دنيا آمد. پدرش - محمدرضا - در شركت واحد اتوبوسرانى رشت بليط فروش بود و سطح زندگى متوسطى داشت. مادرش خانم گلى باحقيقت براى كمك به مخارج خانواده علاوه بر خانه‏ دارى در كارخانه‏ لامپ‏ سازى مشغول به كار بود.
غلامرضا تحصيلات ابتدايى را در مدرسه رودكى (محمود مشفق بعدى) و تحصيلات راهنمايى را در مدرسه راهنمايى سعدى رشت به پايان رساند. در دوره دبيرستان ثبت ‏نام كرد و كلاس اول نظرى را پشت سر نهاد اما از ادامه تحصيل بازماند و با مدرك تحصيلى سيكل جذب بازار كار شد. در كنار تحصيلات به يادگيرى قرآن پرداخت و در آن پيشرفت چشمگيرى داشت. ذهن كنجكاو و پرسشگر او همواره اعضاى خانواده و معلمان را در برابر سؤالات گوناگون قرار مى‏داد و تا زمانى كه براى سؤالات خود جواب قانع ‏كننده ‏اى نمى ‏يافت از پرسيدن دست برنمى ‏داشت. با آغاز انقلاب اسلامى، على‏رغم اينكه سن زيادى نداشت به همراه برادر بزرگ ‏ترش - عليرضا - در فعاليت هاى انقلابى در رشت شركت مى ‏كرد. روزى در يكى از خيابان هاى شهر با عوامل رژيم پهلوى درگير شدند و براى جلوگيرى از جابجايى نيروهاى دولتى با قطع درخت و ديگر وسايل خيابان را مسدود كردند.
از شهيد غلامرضا بامروت دو فرزند دختر به نامهاى زهرا (سه ساله) و زكيه (پنج ماهه) به يادگار مانده است.
==وصیت نامه==
اى برادران و خواهران مسلمان! تلاش كنيد تحت رهنمودهاى امام امت، ولى‏فقيه زمان حركت كنيد. مبادا دست به كارى بزنيد كه بدون اذن ولى‏فقيه باشد. در همه حال پشتيبان ولايت فقيه باشيد.
منبع سایت نوید شاهد
http://navideshahed.com/fa/news/437645
۲٬۵۲۵
ویرایش