در تعطیلات و مرخصی های کوتاه مدت، به صورت داوطلب در جهاد سازندگی استان اصفهان مشغول می شد و در مرخصی های تابستانی همراه بسیج مردمی به جبهه می رفت. در انجمن های اسلامی، ستاد نمازجمعه، تظاهرات ها، راهپیمایی ها و پخش اعلامیه حضوری فعال داشت.
انفجار حزب و دفتر نخست وزیری وی را خیلی تحت تاثیر قرار داده بود و او را جهت مبارزه با کفار و منافقین مصمم تر ساخت؛ همچنین کم کاری و کارشکنی ها وی را بسیار ناراحت می کرد و تأکید بر دگرگونی ارگان ها و فعال شدن آنها داشت. وي از طرز فکر بالایی در برخورد با افراد ضد انقلاب و یا کسانی که در مقابل انقلاب و مردم احساس تکلیف نمی کردند، برخوردار بود. همیشه سعی در نصیحت کردن این گونه افراد داشت؛ در برابر ضد انقلاب استوار و پابرجا بود تا جایی که در زمان بنی صدر به خانواده مکرر اعلام می کرد در راهپیمایی هایی که بر ضد بنی صدر برگزار می شود حتماً شرکت کنيد زیرا بنی صدر بیشترین خیانت را به مردم و اسلام انجام می دهد.
هنگام عزیمت به جبهه از روحیه بسیار خوبی برخوردار بود و با شوقی عجیب وارد جبهه جنوب شد. حدود نه ماه به طور مداوم در منطقه عملیاتی جفیر حضور داشت تا این که در ماه مبارک رمضان در تاریخ 1362/04/06 دعوت حق را لبیک و به درجه رفیع شهادت رسید.<ref>[http://ajashohada.ir/Home/Martyrdetails/6042 سایت شهدای ارتش]</ref>
==پانویس==منبع:سایت شهدای ارتشhttp://ajashohada.ir/Home/Martyrdetails<references /6042>