• به خاطر دارم روزی که علی اصغر می خواست به جبهه اعزام بشود به ایشان گفتم: اگر شما از جبهه بر نگشتید ، من بعد از شما چه کار کنم . کجا و کی همدیگر را ملاقات کنیم . سید علی در جواب من گفت : از شما می خواهم که به خدا توکل کنید و از او یاری بجویید . اگر من سعادت و لیاقت شهادت را داشتم ، وعده من وشما سر حوض کوثر در قیامت. در آنجا شما را شفاعت می کنم .
• سیدعلی اصغر علاقه بسیار زیادی به امام خمینی داشت . به خاطر دارم در آن زمان که امام به ایران نیامده بود ، ایشان عکی های امام را بین مردم پخش می کرد. همیشه آرزو می کرد که امام را ببیند و از نزدیک ایشان را ملاقات کند . به ما توصیه می کرد : پیروی از امام ، پیروی از امام زمان (عج) است .
• در یکی از روزها که فرزندم سید علی اصغر همراه خودش اعلامیه هائی از حضرت امام به خانه آورد برادرش به او گفت : مگر نمی دانی اگر ساواک تو را با این اعلامیه ها ببیند می کشد . ولی اصغر گفت : مگر کشتن مردم در دست ساواک است . اختیار مرگ انسان در اختیار خداست . و تا او نخواهد الحمد الله هیچ نخواهد شد .منبع سایت یاران رضا<ref>[http://yaranereza.ir/ShowSoldier.aspx?SID=7037سایت یاران رضا]</ref>==پانویس==<references />