ویرایش‌ها

شهید علی لطف علی خانی

۶۴ بایت اضافه‌شده، ‏۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ساعت ۱۲:۳۳
==زندگینامه== 
شهید علی لطف علی خانی در سال 1341 در تهران متولد شد. او در خانواده‌ای مذهبی و متدین رشد كرد. فرزند اول خانواده بود و در دامن مادری مومن پرورش یافت و از همان دوران كودكی با قرآن و نماز آشنا شد پس از آن به مدرسه رفت و دوران تحصیل را با موفقیت سپری كرد. علی بسیار مهربان بود، نماز اول وقت و تمام عبادات خودش را به موقع انجام می داد، در راهپیمایی بر علیه رژیم شاهنشاهی شرکت می کرد. با شروع جنگ تحمیلی تصمیم گرفت هم برای خدمت سربازی و هم برای دفاع از ناموس و میهن راهی جبهه‌های جنگ شود و او با كسب اجازه از پدر و مادر راهی جبهه‌های جنگ شد و 26 ماه تمام را خدمت كرد تا این كه در سال 1367 در اسلا‌م آباد در یك عملیات بر اثر اصابت تیر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
==وصیتنامه== 
فرازی از وصیت نامه:
این راهی را كه می‌روم خودم انتخاب كرده ام و اگر در این راه جانم را از دست بدهم باعث افتخار شما هستم و هرگز برای من گریه و زاری نكنید.
==خاطرات== 
خاطره ای از پدر شهید
علی، اوقات بی كاری را به مغازه می‌آمد و به من كمك می‌كرد. او با دیگر فرزندانم فرق داشت و اگر بود حالا، حال و روز ما خیلی فرق داشت و پسرم از یاد و خاطره من و همسرم هرگز بیرون نمی رود.
<ref>[http://%20%20http://www.ajashohada.ir/home/martyrdetails/23570 سایت شهدای ارتش]</ref>
 
==پانویس==
منبع: سایت شهدای ارتشhttp:<references //www.ajashohada.ir/home/martyrdetails/23570>
۲٬۵۹۹
ویرایش