ویرایش‌ها

شهیدناصر طاووسی سیس

۳۲ بایت اضافه‌شده، ‏۱ شهریور ۱۳۹۸، ساعت ۲۲:۴۰
==وصیت‌نامه==
[[شهید ناصر طاووسی سیس]]
شهید طاووسی سیس در وصیت‌نامه خود آورده است: «همه‌ی ما مى‌دانیم روزى به دنیا آمده و روزى هم از دنیا خواهیم رفت. خوش به حال کسانی که در راه خدا کشته مى‌شوند و با جان خود بهشت را از آن خود مى‌کنند.»
[[شهید «ناصر ناصر طاووسی سیس» سیس]] یک مرداد [[۱۳۴۳ ]] در [[آذربایجان غربی ]] چشم به جهان گشود. وی که برای نبرد با متجاوزان بعثی در [[جبهه ]] حق علیه باطل حضور یافته بود، ۲۹ شهریور [[۱۳۶۴ ]] به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
متن وصیت‌نامه‌ای را که از این شهید والامقام به یادگار مانده است، در ادامه می‌خوانید:
«به نام الله پاسدار حرمت خون شهیدان وصیت‌نامه خودم را شروع می‌کنم. با سلام فراوان به منجى عالم بشریت [[حضرت مهدى ]] (عج) و نایب برحقش [[امام خمینى ]] و با سلام به ارواح پاک شهداى حق علیه باطل و با سلام و درود به رزمندگان جان بر کف و پرتوان اسلام و با عرض سلام خدمت پدر و مادر عزیزم.
پدر و مادرجان، همه‌ی ما مى‌دانیم روزى به دنیا آمده و روزى هم از دنیا خواهیم رفت. خوش به حال کسانی که در راه خدا کشته مى‌شوند و با جان خود بهشت را از آن خود مى‌کنند.
پدر، مادر، خواهران و برادران عزیزم خواهش مى‌کنم که برایم اصلا اشک نریزید و ناراحت نباشید مگر خون من از حضرت على اکبر رنگین‌تر است که به میدان نبرد رفت و شهید شد. من در پایان از تمامى قوم و خویش طلب بخشش مى‌کنم و امیدوارم که خداى مهربان این قربانى ناقابل را از شما قبول بفرماید.
خداحافظ به امید پیروزى نهایى رزمندگان اسلام به امید زیارت کربلا»[[کربلا]]»
ساجد
۶۸۰
ویرایش