شهید متولّى امامى در محله درب امام اصفهان متولد شد. تحصیلات راهنمایى اش با آغاز قیام و انقلاب اسلامى و تظاهرات علیه رژیم سفاک پهلوى و حکومت نظامى مصادف بود که [[شهید]] بزرگوار نقش خود را در این برهه از زمان به خوبى ایفا کرد.
در آغاز انقلاب براى خدمت به مردم محروم سیستان و بلوچستان به مدّت دو یا سه سال در آنجا به عنوان مسئول روابط عمومى سپاه، داوطلبانه خدمت کرد. او از سیستان و بلوچستان به منظور یارى رساندن رزمندگان، عازم جبهه هاى جنوب شد و در لشکر ثارالله، مسئولیت تبلیغات را به عهده گرفت.
شهید متولّى امامى در بازگشت به اصفهان در مدرسه علمیه ذوالفقار اصفهان درس و بحث را آغاز نمود؛ اما مرغ جانش براى جبهه و [[شهادت]] در راه خدا پر مى زند تا این که براى شرکت در عملیات پیروزمند [[والفجر 8]] راهى جبهه ها شد و در عملیات آزاد سازى [[فاو]] به آرزوى دیرینه خود یعنى [[شهادت]] دست یافت. این طلبه مجاهد چندین بار هم مجروح شد و یک بار تیرى به پایش اصابت کرد که پانزده روز در بیمارستان اهواز بسترى بود.<ref>[http://khayyen.ir/shahid/509 سایت خین]</ref>
==نگارخانه تصاویر==
<gallery>
Image:509 (1).jpg
</gallery>
==پانویس== منبع: سایت خینhttp://khayyen.ir/shahid<references /509>