شهید علی امیری-متولدسال1329: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «شهید علی امیری تاریخ تولد : 1329/03/07 تاریخ شهادت : 1364/12/15 ==زندگینامه== بسمه تع...» ایجاد کرد)
 
سطر ۷: سطر ۷:
  
 
بسمه تعالی
 
بسمه تعالی
شهید علی امیری فرزند ولی آقا و زهره در 1329/03/07 در سواد کوه، زیراب در یک خانواده مذهبی چشم به جهان گشود.  ایش شهید تا سوم راهنمایی تحصیل کرد واز خصوصیات وی  تواضع و فروتنی بود.  .شهید در مساجد آموزش قرآن میدادو در تمام مراسمات امام حسین(ع) در آبدار خانه مشغول بود.شهید از طرفداران امام بود وآرزویش شهادت.  شهید دو سال پس از ترک تحصیل از طریق ارتش عازم جبهه شد    ودر میان دوستان به امانتداری وراستگویی معروف بود.شهید در 1353 ازدواج کرد و حاصل ازدواجش یک دختر و دو  پسر بود که سر انجام شهید در 1364/12/15 به عنوان مسئول پدافند هوایی در فاو در اثر بمباران هوایی شربت شهادت را نوش کرد و بعد از سه روز پیکر پاکش را تشییع ودر امام زاده زین العابدین لوسر زیراب به خاک سپردند.از سفارشات شهید این بود که عکس امام علی (ع ) را بروی سینه اش بگذارند.
+
شهید علی امیری فرزند ولی آقا و زهره در 1329/03/07 در [[سواد کوه]] ، [[زیراب]] در یک خانواده مذهبی چشم به جهان گشود.  این شهید تا سوم راهنمایی تحصیل کرد واز خصوصیات وی  تواضع و فروتنی بود.  .شهید در مساجد آموزش قرآن میدادو در تمام مراسمات امام حسین(ع) در آبدار خانه مشغول بود.شهید از طرفداران امام بود و آرزویش شهادت.  شهید دو سال پس از ترک تحصیل از طریق ارتش عازم جبهه شد    ودر میان دوستان به امانتداری و راستگویی معروف بود.شهید در 1353 ازدواج کرد و حاصل ازدواجش یک دختر و دو  پسر بود که سر انجام شهید در 1364/12/15 به عنوان مسئول پدافند هوایی در [[فاو]] در اثر بمباران هوایی شربت شهادت را نوش کرد و بعد از سه روز پیکر پاکش را تشییع و در []امام زاده زین العابدین لوسر زیراب]] به خاک سپردند.از سفارشات شهید این بود که عکس امام علی (ع ) را بروی سینه اش بگذارند.
 
یاد و نامش گرامی باد.
 
یاد و نامش گرامی باد.
  
 
منبع: سایت شهدای ارتش
 
منبع: سایت شهدای ارتش

نسخهٔ ‏۱۵ تیر ۱۳۹۷، ساعت ۲۳:۲۷

شهید علی امیری تاریخ تولد : 1329/03/07 تاریخ شهادت : 1364/12/15


زندگینامه

بسمه تعالی شهید علی امیری فرزند ولی آقا و زهره در 1329/03/07 در سواد کوه ، زیراب در یک خانواده مذهبی چشم به جهان گشود. این شهید تا سوم راهنمایی تحصیل کرد واز خصوصیات وی تواضع و فروتنی بود. .شهید در مساجد آموزش قرآن میدادو در تمام مراسمات امام حسین(ع) در آبدار خانه مشغول بود.شهید از طرفداران امام بود و آرزویش شهادت. شهید دو سال پس از ترک تحصیل از طریق ارتش عازم جبهه شد ودر میان دوستان به امانتداری و راستگویی معروف بود.شهید در 1353 ازدواج کرد و حاصل ازدواجش یک دختر و دو پسر بود که سر انجام شهید در 1364/12/15 به عنوان مسئول پدافند هوایی در فاو در اثر بمباران هوایی شربت شهادت را نوش کرد و بعد از سه روز پیکر پاکش را تشییع و در []امام زاده زین العابدین لوسر زیراب]] به خاک سپردند.از سفارشات شهید این بود که عکس امام علی (ع ) را بروی سینه اش بگذارند. یاد و نامش گرامی باد.

منبع: سایت شهدای ارتش