شهیدامین امین لو: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۳: سطر ۳:
  
 
==زندگینامه==
 
==زندگینامه==
شهيد امين امين لو، فرزند صادق، به شماره شناسنامه 70225، در تاريخ، 1341/01/01 در شهر تهران، در خانواده اي مومن و متدين ديده به جهان گشود؛ وي از زمان کودکي پسري باهوش و با زکاوتي بود، خيلي باايمان و با خدا بود، طوري که همه اعضاي خانواده را راهنمايي و نصيحت مي کرد، پسري شاد، خوشرفتار و خوش اخلاق بود و با همه رابطه خوبي داشت.
+
شهيد امين امين لو، فرزند صادق، به شماره شناسنامه 70225، در تاريخ، 1341/01/01 در شهر تهران، در خانواده اي مومن و متدين ديده به جهان گشود؛ وي از زمان کودکي پسري باهوش و با ذکاوتي بود، خيلي با ايمان و با خدا بود، طوري که همه اعضاي خانواده را راهنمايي و نصيحت مي کرد، پسري شاد، خوشرفتار و خوش اخلاق بود و با همه رابطه خوبي داشت.
 
وي تحصيلات خود را تا مقطع سوم راهنمايي به پايان رساند و در کارخانه فيليپس، به عنوان تعميركار وسايل، مشغول به کار شد، هنگامی که وقت سربازي فرا رسيد وارد ارتش گردید و از آنجا به جبهه اعزام شد، در جبهه راننده آمبولانس بود و همواره به همرزمانش خدمت مي کرد.
 
وي تحصيلات خود را تا مقطع سوم راهنمايي به پايان رساند و در کارخانه فيليپس، به عنوان تعميركار وسايل، مشغول به کار شد، هنگامی که وقت سربازي فرا رسيد وارد ارتش گردید و از آنجا به جبهه اعزام شد، در جبهه راننده آمبولانس بود و همواره به همرزمانش خدمت مي کرد.
این شهید عزیز، در تاريخ، 1361/05/29 بر اثر اصابت ترکش خمپاره در منطقه کوشک جام شهادت را نوشيد و به لقاء الله پيوست، مزار پاک شهيد در بهشت زهراي تهران، قطعه 26 مي باشد.
+
این شهید عزیز، در تاريخ، 1361/05/29 بر اثر اصابت ترکش خمپاره در [[منطقه کوشک]] جام شهادت را نوشيد و به لقاء الله پيوست، مزار پاک شهيد در بهشت زهراي تهران، قطعه 26 مي باشد.
  
  
 
منبع: سایت شهدای ارتش
 
منبع: سایت شهدای ارتش

نسخهٔ ‏۲۱ تیر ۱۳۹۷، ساعت ۰۹:۵۵

شهید امین امین لو تاریخ تولد :1341/01/01تاریخ شهادت : 1361/05/26

زندگینامه

شهيد امين امين لو، فرزند صادق، به شماره شناسنامه 70225، در تاريخ، 1341/01/01 در شهر تهران، در خانواده اي مومن و متدين ديده به جهان گشود؛ وي از زمان کودکي پسري باهوش و با ذکاوتي بود، خيلي با ايمان و با خدا بود، طوري که همه اعضاي خانواده را راهنمايي و نصيحت مي کرد، پسري شاد، خوشرفتار و خوش اخلاق بود و با همه رابطه خوبي داشت. وي تحصيلات خود را تا مقطع سوم راهنمايي به پايان رساند و در کارخانه فيليپس، به عنوان تعميركار وسايل، مشغول به کار شد، هنگامی که وقت سربازي فرا رسيد وارد ارتش گردید و از آنجا به جبهه اعزام شد، در جبهه راننده آمبولانس بود و همواره به همرزمانش خدمت مي کرد. این شهید عزیز، در تاريخ، 1361/05/29 بر اثر اصابت ترکش خمپاره در منطقه کوشک جام شهادت را نوشيد و به لقاء الله پيوست، مزار پاک شهيد در بهشت زهراي تهران، قطعه 26 مي باشد.


منبع: سایت شهدای ارتش