شهید امیرحسین جمشیدی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «بسمه تعالی شهید امیر حسین جمشیدی تاریخ تولد : 04/01/1330 تاریخ شهادت : 15/10/1373 محل...» ایجاد کرد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
 
بسمه تعالی
 
بسمه تعالی
  
شهید امیر حسین جمشیدی
+
[[شهید امیر حسین جمشیدی]]
  
تاریخ تولد : 04/01/1330
+
تاریخ تولد : [[04/01/1330]]
  
تاریخ شهادت : 15/10/1373
+
تاریخ شهادت : [[15/10/1373]]
  
 
محل شهادت : نامشخص
 
محل شهادت : نامشخص
  
محل آرامگاه : تهران – بهشت زهرا
+
محل آرامگاه : [[تهران]] [[بهشت زهرا]]
  
 
  rId7
 
  rId7
سطر ۱۵: سطر ۱۵:
 
==زندگینامه==
 
==زندگینامه==
  
شه ی د سرت ی پ خلبان ام ی ر حس ی ن جمش ی د ی در سال 1330 در روستا ی جاسب از توابع اراک متولد شد. و ی تحص ی لات خود را در قم به پا ی ان رسان ی د و پس از گرفتن مدرک د ی پلم طب ی ع ی در سال 1349 به استخدام ن ی رو ی هوا یی درآمد که دوره آموزش ی و مقدمات ی خلبان ی را در ا ی ران ط ی نمود و جهت گذراندن و تکم ی ل دوره خلبان ی به کشور آمر ی کا اعزام گرد ی د. او در سال 1353 با درجه ستوان دوم ی ، خلبان شکار ی تاکت ی ک ی گردان 62 و در سال 1356 منتقل گردان 71 ترابر ی ش ی راز و پس از چهار سال خدمت در آن پا ی گاه به تهران بازگشت و در پا ی گاه ی کم شکار ی عمل ی ات ترابر ی و پشت ی بان ی رزمندگان اسلام را در طول هشت سال دفاع مقدس به عهده داشت. و ی عاشق پرواز بود و م ی گفت: پرواز را دوست دارم.
+
شهید [[سرتیپ]] [[خلبان]] امیر حسین جمشیدی در سال 1330 در روستا ی جاسب از توابع [[اراک]] متولد شد. وی تحصیلات خود را در [[قم]] به پایان رسانید و پس از گرفتن مدرک دیپلم طبیعی در سال 1349 به استخدام [[نیروی هوایی]] درآمد که دوره آموزشی و مقدماتی خلبانی را در ایران طی نمود و جهت گذراندن و تکمیل دوره خلبانی به [[کشور آمریکا]] اعزام گردید. او در سال 1353 با [درجه ستوان دومی]] ، [[خلبان شکاری]] تاکتیکی [[گردان 62]] و در سال 1356 منتقل [[گردان 71 ترابری شیراز]] و پس از چهار سال خدمت در آن پایگاه به تهران بازگشت و در [[پایگاه یکم شکاری]] عملیات ترابری و پشتیبانی رزمندگان اسلام را در طول [[هشت سال دفاع مقدس]] به عهده داشت. وی عاشق پرواز بود و می گفت: پرواز را دوست دارم.
  
وی صداقت و راستی منحصر به فردی داشت و فوق العاده مت ی ن و دلسوز نسبت به کارش و همچن ی ن خانواده اش بود. در انجام کارها ی ش خ ی ل ی دق ی ق و منظم بود. او عاشق مطالعه بود به طور ی که کمتر ی ن فرصت ی که پ ی ش م ی آمد به مطالعه م ی پرداخت. در خانه دوشادوش همسرش کار م ی کرد. و ی در دوران انقلاب در پا ی گاه ش ی راز اعلام ی ه‌ها ی امام (قدس سره) را در ب ی ن پرسنل پخش م ی نمود و برا ی پ ی روز ی انقلاب فعال ی ت ها ی چشمگ ی ر ی داشت. از ا ی ن شه ی د بزرگوار دو دختر و ی ک پسر به ی ادگار مانده است1<ref>[http://%20http://ajashohada.ir/home/martyrdetails/44058 سایت شهدای ارتش]</ref>
+
وی صداقت و راستی منحصر به فردی داشت و فوق العاده متین و دلسوز نسبت به کارش و همچنین خانواده‌اش بود. در انجام کارهایش خیلی دقیق و منظم بود. او عاشق مطالعه بود به طوری که کمترین فرصتی که پیش می‌آمد به مطالعه می‌پرداخت. در خانه دوشادوش همسرش کار می‌کرد. وی در دوران انقلاب در پایگاه [[شیراز]] اعلامیه‌ها‌ی امام (قدس سره) را در بین پرسنل پخش می‌نمود و برای پیروزی انقلاب فعالیت‌های چشمگیری داشت. از این شهید بزرگوار دو دختر و یک پسر به یادگار مانده است1<ref>[http://%20http://ajashohada.ir/home/martyrdetails/44058 سایت شهدای ارتش]</ref>
  
  

نسخهٔ ‏۱۹ مرداد ۱۳۹۷، ساعت ۱۲:۵۵

بسمه تعالی

شهید امیر حسین جمشیدی

تاریخ تولد : 04/01/1330

تاریخ شهادت : 15/10/1373

محل شهادت : نامشخص

محل آرامگاه : تهرانبهشت زهرا

rId7

زندگینامه

شهید سرتیپ خلبان امیر حسین جمشیدی در سال 1330 در روستا ی جاسب از توابع اراک متولد شد. وی تحصیلات خود را در قم به پایان رسانید و پس از گرفتن مدرک دیپلم طبیعی در سال 1349 به استخدام نیروی هوایی درآمد که دوره آموزشی و مقدماتی خلبانی را در ایران طی نمود و جهت گذراندن و تکمیل دوره خلبانی به کشور آمریکا اعزام گردید. او در سال 1353 با [درجه ستوان دومی]] ، خلبان شکاری تاکتیکی گردان 62 و در سال 1356 منتقل گردان 71 ترابری شیراز و پس از چهار سال خدمت در آن پایگاه به تهران بازگشت و در پایگاه یکم شکاری عملیات ترابری و پشتیبانی رزمندگان اسلام را در طول هشت سال دفاع مقدس به عهده داشت. وی عاشق پرواز بود و می گفت: پرواز را دوست دارم.

وی صداقت و راستی منحصر به فردی داشت و فوق العاده متین و دلسوز نسبت به کارش و همچنین خانواده‌اش بود. در انجام کارهایش خیلی دقیق و منظم بود. او عاشق مطالعه بود به طوری که کمترین فرصتی که پیش می‌آمد به مطالعه می‌پرداخت. در خانه دوشادوش همسرش کار می‌کرد. وی در دوران انقلاب در پایگاه شیراز اعلامیه‌ها‌ی امام (قدس سره) را در بین پرسنل پخش می‌نمود و برای پیروزی انقلاب فعالیت‌های چشمگیری داشت. از این شهید بزرگوار دو دختر و یک پسر به یادگار مانده است1[۱]



پانویس

  1. سایت شهدای ارتش