شهید سید محمود موسوی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «سیدمحمود موسوی فرزند: سیدمرتضی متولد: ۱۸/۰۹/۱۳۴۴ شهادت: ۵/۱۱/۱۳۶۵ قطعه: والفج...» ایجاد کرد)
 
 
سطر ۷: سطر ۷:
 
سرباز زمینی ارتش
 
سرباز زمینی ارتش
  
وصیت نامه
 
  
لطفا به بخش گالري مراجعه شود
 
  
وصیت نامه
+
==وصیت نامه==
  
وصیت نامه شهید سید محمود موسوی بسم الله الرحمن الرحیم من الرابع الله کاتطمان یرد الماء الجنة تحت اطراف العرابی . کیست که با شور وشوق ونشاط چون شته کامانی که به سوی آب سرعت می گیرند وبه سوی خدا شتاب وسرعت می گیرد . ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون. وکسانی که درراه خدا کشته شده اند مرده نپندارید بلکه آنها زنده اند ونزد پروردگارشان روزی می خورند. این جانب سید محمود موسوی وصیت نامه خودم را با نام خدا ویاد مهدی وبا چند جمله قرآن نشر کردم. شکر و سپاس خدایی را که برآدم منت نهاد تا خود انتخاب گر راه خود باشد ودر دوران زندگی هر فردی یک روز امتحان می شود وهستند کسانی که از این امتحان الهی پیروز بیروز بیرون آیند در این زمان که دین حق وحقیقت در خطر است وتمام ملل جهان کمر به نابودی آن بسته اند ودر این زمان که کشور اسلامی ایران مورد حمله دشمنان خدا قرار گرفته اند وظیفه شرعی خود دانستم که پای در چکمه کنم ودین خدا را یاری نمایم تا خدایم یاری دهد ونیز به ندای حسین (ع) رهبر دینم پاسخ دهم ودر کربلای ایران جان بی قابل خود را نثار دین وراه حسین(ع) نمایم . چون میدانم که مرگ با شرافت بهتر از زندگی با خاری وذلت است ما که وارث راه حسینم نباید مرگ با خاری را انتخاب کنم پس این راه را خودم انتخاب کردم . برادران وخواهران وپدرم وبرادرم سید مجتبی وخواهرهایم وبچه خواهرهایم وهم تیرم وپسرانم سید حسین وسید احمد وسید حسن ودو دخترم مریم وفاطمه امیدوارم بعد از من نگران نباشید وخدای را شکر کنید در فکر روز حساب باشید وبه حق دیگران دست ویار حق گو باشید وبا دشمن انقلاب اسلامی واسلام بجنگید تا شاید بتوانیم دین خود را در ایران این ملت مسلمان ودین مقدس اسلام ادا کنیم من از ملت مسلمان ایران وتمام مستضعفان جهان بعنوان یک مسلمان اسلام در هرکجا که هستند مانند گروهکها ی چپ وراست به طور قاطع وجدی بگیرید. ونفس آنها را در سینه ها یشان خفه کنید تا نتوانند کوچکترین ضربه ای به ما بزنند وبا درود به رهبر انقلاب امام خمینی ودرود به پیامبر اسلام وبه علی و به تمام اماممان (ع) وبا سلام به امام زمان ونائب بر حقش امام خمینی خدا حافظ ونگهدارتان باد . خداحافظ ونگهدارتان باد. ومرا در پیش شهیدان سودرجان به خاک بسپارید. ش.ش 1734604.
+
من الرابع الله کاتطمان یرد الماء الجنة تحت اطراف العرابی . کیست که با شور وشوق ونشاط چون شته کامانی که به سوی آب سرعت می گیرند و به سوی خدا شتاب و سرعت می گیرد . ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون. وکسانی که درراه خدا کشته شده اند مرده نپندارید بلکه آنها زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند. این جانب سید محمود موسوی وصیت نامه خودم را با نام خدا و یاد مهدی وبا چند جمله قرآن نشر کردم. شکر و سپاس خدایی را که بر آدم منت نهاد تا خود انتخاب گر راه خود باشد ودر دوران زندگی هر فردی یک روز امتحان می شود و هستند کسانی که از این امتحان الهی پیروز بیروز بیرون آیند در این زمان که دین حق و حقیقت در خطر است و تمام ملل جهان کمر به نابودی آن بسته اند ودر این زمان که کشور اسلامی ایران مورد حمله دشمنان خدا قرار گرفته اند وظیفه شرعی خود دانستم که پای در چکمه کنم ودین خدا را یاری نمایم تا خدایم یاری دهد و نیز به ندای حسین (ع) رهبر دینم پاسخ دهم ودر کربلای ایران جان بی قابل خود را نثار دین و راه [[حسین(ع)]] نمایم. چون میدانم که مرگ با شرافت بهتر از زندگی با خاری وذلت است ما که وارث راه حسینم نباید مرگ با خاری را انتخاب کنم پس این راه را خودم انتخاب کردم. برادران وخواهران وپدرم وبرادرم سید مجتبی و خواهرهایم و بچه خواهرهایم و هم تیرم و پسرانم سید حسین و سید احمد و سید حسن و دو دخترم مریم و فاطمه امیدوارم بعد از من نگران نباشید و خدای را شکر کنید در فکر روز حساب باشید و به حق دیگران دست و یار حق گو باشید و با دشمن انقلاب اسلامی و اسلام بجنگید تا شاید بتوانیم دین خود را در ایران این ملت مسلمان و دین مقدس اسلام ادا کنیم من از ملت مسلمان ایران و تمام مستضعفان جهان بعنوان یک مسلمان اسلام در هرکجا که هستند مانند گروهکهای چپ و راست به طور قاطع وجدی بگیرید. و نفس آنها را در سینه ها یشان خفه کنید تا نتوانند کوچکترین ضربه ای به ما بزنند و با درود به رهبر انقلاب امام خمینی ودرود به پیامبر اسلام وبه علی و به تمام اماممان (ع) و با سلام به [[امام زمان]] و نائب بر حقش [[امام خمینی]] خدا حافظ و نگهدارتان باد . خداحافظ ونگهدارتان باد. و مرا در پیش [[شهید]]ان سودرجان به خاک بسپارید. ش.ش 1734604.
http://shohada-isf.ir/fa/shahid?shahidID=5585
+
 
 +
* وصیت نامه
 +
 
 +
لطفا به بخش گالري مراجعه شود.<ref>[http://shohada-isf.ir/fa/shahid?shahidID=5585 سایت شهدای اصفهان]</ref>
 +
==پانویس==
 +
<references />

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ساعت ۰۵:۳۲

سیدمحمود موسوی فرزند: سیدمرتضی متولد: ۱۸/۰۹/۱۳۴۴ شهادت: ۵/۱۱/۱۳۶۵ قطعه: والفجر 2و8 عملیات منجر به شهادت: والفجر 2 سرباز زمینی ارتش


وصیت نامه

من الرابع الله کاتطمان یرد الماء الجنة تحت اطراف العرابی . کیست که با شور وشوق ونشاط چون شته کامانی که به سوی آب سرعت می گیرند و به سوی خدا شتاب و سرعت می گیرد . ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون. وکسانی که درراه خدا کشته شده اند مرده نپندارید بلکه آنها زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند. این جانب سید محمود موسوی وصیت نامه خودم را با نام خدا و یاد مهدی وبا چند جمله قرآن نشر کردم. شکر و سپاس خدایی را که بر آدم منت نهاد تا خود انتخاب گر راه خود باشد ودر دوران زندگی هر فردی یک روز امتحان می شود و هستند کسانی که از این امتحان الهی پیروز بیروز بیرون آیند در این زمان که دین حق و حقیقت در خطر است و تمام ملل جهان کمر به نابودی آن بسته اند ودر این زمان که کشور اسلامی ایران مورد حمله دشمنان خدا قرار گرفته اند وظیفه شرعی خود دانستم که پای در چکمه کنم ودین خدا را یاری نمایم تا خدایم یاری دهد و نیز به ندای حسین (ع) رهبر دینم پاسخ دهم ودر کربلای ایران جان بی قابل خود را نثار دین و راه حسین(ع) نمایم. چون میدانم که مرگ با شرافت بهتر از زندگی با خاری وذلت است ما که وارث راه حسینم نباید مرگ با خاری را انتخاب کنم پس این راه را خودم انتخاب کردم. برادران وخواهران وپدرم وبرادرم سید مجتبی و خواهرهایم و بچه خواهرهایم و هم تیرم و پسرانم سید حسین و سید احمد و سید حسن و دو دخترم مریم و فاطمه امیدوارم بعد از من نگران نباشید و خدای را شکر کنید در فکر روز حساب باشید و به حق دیگران دست و یار حق گو باشید و با دشمن انقلاب اسلامی و اسلام بجنگید تا شاید بتوانیم دین خود را در ایران این ملت مسلمان و دین مقدس اسلام ادا کنیم من از ملت مسلمان ایران و تمام مستضعفان جهان بعنوان یک مسلمان اسلام در هرکجا که هستند مانند گروهکهای چپ و راست به طور قاطع وجدی بگیرید. و نفس آنها را در سینه ها یشان خفه کنید تا نتوانند کوچکترین ضربه ای به ما بزنند و با درود به رهبر انقلاب امام خمینی ودرود به پیامبر اسلام وبه علی و به تمام اماممان (ع) و با سلام به امام زمان و نائب بر حقش امام خمینی خدا حافظ و نگهدارتان باد . خداحافظ ونگهدارتان باد. و مرا در پیش شهیدان سودرجان به خاک بسپارید. ش.ش 1734604.

  • وصیت نامه

لطفا به بخش گالري مراجعه شود.[۱]

پانویس

  1. سایت شهدای اصفهان