شهیداسماعیل فتوت خواه: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۱۱: سطر ۱۱:
  
  
زندگی نامه: شهيد [[اسماعيل فتوت خواه]] در سال [[1346]] در [[تهران]] به دنيا آمد. بعد از ط ی دوران کودکي به مدرسه ابتدا ی ي رفت. در ا ی ن دوران دانش آموز نمونه و [[شاگرد اول]] کلاس بود که معلمان به پدرش در مورد آينده درخشان او اميدواري مي دادند. بعد از پايان دوره ابتدائي به مدرسه راهنمايي وارد شد. قبل از پا ی ان گرفتن دوره راهنما یی ترک تحصيل کرد و کار پرداخت. سپس وارد [[بسيج]] شد و بعد از آن به [[خدمت سربازي]] اعزام گرد ی د و هر موقع که به مرخصي مي آمد دلش م ی گرفت و برا ی بازگشت روزشمار ی م ی کرد. در دوران مرخص ی به د ی دار دوستانش م ی رفت و سرانجام در تار ی خ [[1367/04/31]] به شهادت رس ی د و [[پ ی کر مطهرش]] در [[صومعه سرا]] به خاک سپرده شد.
+
==زندگی نامه==
 +
شهيد [[اسماعيل فتوت خواه]] در سال [[1346]] در [[تهران]] به دنيا آمد. بعد از ط ی دوران کودکي به مدرسه ابتدا ی ي رفت. در ا ی ن دوران دانش آموز نمونه و [[شاگرد اول]] کلاس بود که معلمان به پدرش در مورد آينده درخشان او اميدواري مي دادند. بعد از پايان دوره ابتدائي به مدرسه راهنمايي وارد شد. قبل از پا ی ان گرفتن دوره راهنما یی ترک تحصيل کرد و کار پرداخت. سپس وارد [[بسيج]] شد و بعد از آن به [[خدمت سربازي]] اعزام گرد ی د و هر موقع که به مرخصي مي آمد دلش م ی گرفت و برا ی بازگشت روزشمار ی م ی کرد. در دوران مرخص ی به د ی دار دوستانش م ی رفت و سرانجام در تار ی خ [[1367/04/31]] به شهادت رس ی د و [[پ ی کر مطهرش]] در [[صومعه سرا]] به خاک سپرده شد.
  
  

نسخهٔ ‏۵ خرداد ۱۳۹۸، ساعت ۰۰:۱۳

شه ی د اسماع ی ل فتوت خواه

تار ی خ تولد :1346/12/08

تار ی خ شهادت : 1367/04/31

محل شهادت : نامشخص

محل آرامگاه :گ ی لان - صومعه سرا - صومعه سرا


زندگی نامه

شهيد اسماعيل فتوت خواه در سال 1346 در تهران به دنيا آمد. بعد از ط ی دوران کودکي به مدرسه ابتدا ی ي رفت. در ا ی ن دوران دانش آموز نمونه و شاگرد اول کلاس بود که معلمان به پدرش در مورد آينده درخشان او اميدواري مي دادند. بعد از پايان دوره ابتدائي به مدرسه راهنمايي وارد شد. قبل از پا ی ان گرفتن دوره راهنما یی ترک تحصيل کرد و کار پرداخت. سپس وارد بسيج شد و بعد از آن به خدمت سربازي اعزام گرد ی د و هر موقع که به مرخصي مي آمد دلش م ی گرفت و برا ی بازگشت روزشمار ی م ی کرد. در دوران مرخص ی به د ی دار دوستانش م ی رفت و سرانجام در تار ی خ 1367/04/31 به شهادت رس ی د و پ ی کر مطهرش در صومعه سرا به خاک سپرده شد.


منبع:سایت شهدای ارتش

http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/41419