شهید عسگر نوری

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
نسخهٔ تاریخ ‏۲۶ اسفند ۱۳۹۷، ساعت ۲۳:۳۰ توسط Khoshkenar9712 (بحث | مشارکت‌ها)

(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به: ناوبری، جستجو

شهید عسگر نوری

تاریخ تولد : 1341/12/07 تاریخ شهادت : 1363/08/02

محل شهادت : نامشخص محل آرامگاه : اردبیل - مشگین شهر - نقدی سفلی

rId4

زندگی نامه

شهید عسگر نوری در تاریخ هفتم اسفند ماه سال یکهزار و سیصد و چهل و یک از پدری به نام روح اله و مادر مومنه به نام عزیز جان حسن زاده در روستـای نقدی سفلی از توابع مشکین شهر دیده به جهان گشود .

شهید در بین 3 پسر و 5 دختر از اعضای خانواده پنجمین فرزند محسوب می شد. بدلیل اینکه در روستای نقدی سفلی مقطع راهنمایی و دبیرستان وجود نداشت شهید موفق شد تا پایان دوره ابتدائی ادامه تحصیل دهند .

ایشان در سن 14 سالگی با سرکار خانم خدیجه اسلامی ازدواج کردند ولی متأسفانه بچه دار نشدند. عسگر نوری (شهید) بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حضور فعالی در پایگاه مقاومت مسجد روستا داشتند و یکی از نیروهای فعال در تشویق نوجوانان و جوانان روستا در نام نویسی پایگاه مقاومت به شمار می آمدند .

شهید علاقه خاصی به جبهه و جهاد داشتند ولی بدلیل متأهل بودنش نتوانست از طریق بسیج عازم جبهه های حق علیه باطل شود. سرانجام در تاریخ 1363/07/27 از طریق ارتش عازم نیروی زمینی ارتش لشگر 92 اهواز گردان 154 پیاده شدند در نهایت بر اثر اصابت ترکش در جزیره مجنون بعد از 4 روز حضور در جبهه در تاریخ 1363/08/02 به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و پیکر پاکش در مزار شهدای روستای نقدی سفلی خاکسپاری شد .

خاطرات

یکی از مردان مؤمن و قرآن سواد روستا، کلاسی دایر کرده بود که هر کس می خواست می توانست بدون اینکه پولی پرداخت کند نزد ایشان برود و قرآن خواندن یاد بگیرد به دلیل اینکه شهید علاقه ی خاصی به قرآن خواندن داشتند خیلی زود توانستند خواندن قرآن را یاد بگیرند به همین دلیل تمامی اقوام شهید را از صمیم قلب دوست داشتند .

منبع سایت شهدای ارتش