شهید سید مرتضی حسینی
شهید سید مرتضی حسینی نام : سیدمرتضی نام خانوادگی : حسینی محل تولد : نیشابور نام پدر : سیدحسین تاریخ شهادت : 1365/10/24 مسئولیت : رزمنده خاطرات:
• یک شب خواب دیدم که سید مرتضی برای رفتن به جبهه فرا خوانده شده است اوآماده شده بود تا به جبهه اعزام شود درآن زمان من مریضی سختی بودم سید مرتضی آمد و به من گفت : مادرچرا دکتر نمی روی دکتر بروانشاءا… خوب می شوی بعد ازاینکه بیدار شدم به دکتر رفتم که بعد از درمان بیماریم کاملاً برطرف شد .
• چندشب قبل از شهادت مرتضی خواب دیدم که یک خانم سیاه پوش چند مرتبه پارچه با حاشیه طلا آورد گذاشت وگفت : این پارچه مال شماست بعد از چند روز خبر شهادت سید مرتضی را برایم آوردند .
• یک شب مرتضی را خواب دیدم که سوار بر موتور دارد می رود تا چشمش به من افتاد صورتش را به عقب برگرداند و به من گفت : من رفتم و به جایگاهی که می خواستم رسیدم.
• یکبار خودش تعریف می کرد : یک شب خواب دیدم که نماز صبح می خوام بعد امام خمینی را دیدم به ایشان سلام کردم ایشان به من گفت : شما برای نبرد با دشمن به جبهه بروید.[۱]