==زندگینامه==*زندگی نامه۱
شهید عباس محمدی فرزند کریم در آبادان در روز سوم محرم سال 1345 ديده به جهان گشود و در همان ابتدای تولد به علت وجود لايه اي نازک نقاب در چهره اش دچار خفگي شد و دکترها براي زندگي دوباره او را در زير کيسه اي از هوا قرار دادند تا بتواند زنده بماند. بعد از چند روز بهبودي حاصل گردید و عمر دوباره يافت.
در سن دو سالگی بيماري سختي به عباس غلبه کرد و چند روزي بود که لب به غذا نمی گذاشت. مراجعه ی خانواده اش به چندین دکتر سودي نبخشيد و آنها چاره اي جز توکل به خدا و ائمه معصومين نداشتند. بيماري او توأم شد با محرم، ماه حسيني. در همسايگي آنها خانه اي بود که هر ساله مجلس عزاي سيدالشهداء (عليه السلام) را بر پا مي کردند. پدر و مادرش با ذکر يا حسين و يا ابوالفضل دست توسل جستند و عباس را شب در عزا خانه حسين عليه السلام بردند و او را در گهواره اي که به ياد سرباز شش ماهه آقا امام حسين (عليه السلام)، علي اصغر بود، خواباندند و دست به دعا گشودند.
==زندگینامه==*زندگینامه۲
شهيد عباس محمدي در سال 1345 در روستاي کلاني از توابع شرق کازرون ديده به جهان گشود. او دوران کودکي را در آغوش گرم پدر و مادر گذراند و در سن شش سالگي همزمان با آغاز تحصيلات ابتدایي پدرش را از دست داد و مسئوليت و سرپرستي او را مادرش به عهده گرفت. عباس با وجود تمام مشکلات ناشي از عدم حضور پدر تحصیلات خود را با موفقیت کامل به پايان رساند.
او بعد از اين دوران پر مشقت زندگي که دست و پنجه بر نارسايي هاي روزگار نرم کرده بود، زندگي نويني را آغاز نمود و براي امرار معاش و ياري مادرش راهي بندر بوشهر شد که اين دوران از زندگي اش مصادف شد با تحولات انقلاب اسلامي و همچنين شروع جنگ تحميلي.