==زندگی نامه==
در سال1340 در روستای «شیوه اصل» دیده به جهان گشود. بخاطر عدم امکانات مالی از نعمت خواندن و نوشتن محروم ماند. او نیز به یاری پدر شتافت و در کنار پدر به كار كشاورزی مشغول شد. دوران جوانی، شغل رانندگی را اختیار كرد. با آغاز [[جنگ تحمیلی، تحمیلی]]، در استقلال و خود شكوفایی میهن گام برداشت و به همین علت به عضویت سپاه پاسداران درآمد و سرانجام در شانزدهم تیر66 در شهر قهرمان پرور [[سردشت ]] مورد هجوم بمباران شیمیایی قرار گرفت و به [[شهادت ]] رسید.
شهید «اسماعیل محمدزاده» در سال1340 در روستای «شیوه اصل» در مسیر جاده پیرانشهر- سردشت دیده به جهان گشود.
به دلیل عدم امکانات مالی اسماعیل نتوانست به مدرسه برود و از نعمت خواندن و نوشتن محروم ماند. او نیز به یاری پدر شتافت و در کنار پدر به كار كشاورزی مشغول شد.
زمانی كه انقلاب به پیروزی رسیده بود، اسماعیل هفده سال سن داشت و فرصت مناسبی بود تا درخت باورش را با آب اسلام و انقلاب آبیاری نماید تا شاخ و برگ درآورد و جامعه اسلامیان از ثمره و میوه آن بهره ببرند. تقریبا بیست سال از بهار عمرش گذشته بود كه شغل رانندگی را اختیار كرد. اما از هماهنگی و همراهی با انقلاب و یاران آن غافل نشد. اشكالی نمی دید در حین اینكه در جبهه، در استقلال و خود شكوفایی میهن گام برمی دارد و به ارائه خدمات به هم میهنان می پردازد، در جبهه سیاسی و نبرد با دشمنان انقلاب نیز مشاركت جوید. به همین علت به عضویت سپاه پاسداران درآمد و خود را به سلاح مسلح نمود تا هر وقت كه لازم باشد آن را به دوش گیرد و به فداكاری و جانبازی دست بزند. فاجعه هیروشیما و [[حلبچه ]] یك بار دیگر در سردشت تكرار شد و در تیر ماه66 در شهر قهرمان پرور سردشت مورد هجوم بمباران شیمیایی قرار گرفت.
یكی از قربانیان این فاجعه، [[شهید اسماعیل محمدزاده ]] بود كه پس از مصدومیت با [[گاز شیمیایی، شیمیایی]]، پس از تحمل درد و رنج فراوان در شانزدهم تیر66 به درجه رفیع شهادت نایل آمد.<ref>منبع سایت نویدشاهد</ref>
==پانویس==
[[رده: شهدای ایران]]
[[رده: شهدای استان آدربایجان غربی]]
[[رده: شهدای شهرستان ارومیهپیرانشهر]]