علی جان نثاری
فرزند: محمدعلی
متولد: 1341/07/06
شهادت: ۲۲/۰۲/۱۳۶۲
قطعه: بیت المقدس
عملیات منجر به شهادت: بیت المقدس
سرباز زمینی سپاه
زندگی نامه
شهید علی جان نثاری فرزند محمد در تاریخ 7/1/1341 در محله لادان در خانواده ی مذهبی و کشاورز به دنیا آمد.تحصیلاتش را تا مقطع دبیرستان ادامه دادو در راهپیمایی ها شرکت می کرد. با پیروزی انقلاب عضو بسیج شد و داوطلبانه به کردستان رفت و پس از چند ماه خدمت به عضویت سپاه در آمد و با شروع جنگ عازم منطقه جنوب شد.چون کاردان و شجاع بو د فرماندهی یکی از گردانهای زرهی را بر عهده گرفت . وی در عملیات فتح المبین و بیت المقدس شرکت داشت و سرانجام در تاریخ 22/2/1361 در منطقه عملیاتی فتح المبین به شهادت رسید. عراقی ها جنازه او را که سوخته بود زیر خاک کرده بودند و سه روز بعد توسط همرزمانش پیدا و به اصفهان منتقل شد.
وصیت نامه
من از جوانان می خواهم که نماز جمعه را فراموش نکنند که شاید بهترین چیزی که مرا از زندگی دنیوی به زندگی اخروی پیش برد همان نماز بود.
وصیت نامه
شهید علی جان نثاری 1179421 بسم الله الرحمن الرحیم الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجه عند الله اولئک هم الفائزون. به نام الله و با درود بر رهبر عظیم الشأن انقلاب امام خمینی و با سلام بر تمامی مادران و پدران شهید پرور چند نکته ای را به عنوان وصیت بر تمامی جوانان مسلمان می نویسم. اول اینکه ببینید اول مسئله ای که ما را از زیر دست ابر جنایتکاران نجات داد تکیه به الله و اسلام و رهبری روحانیت مبارز بود و من به شما توصیه دارم که دنبال روحانیت را بگیرید و روحانیت را رها نکنید و در پیشبرد انقلاب از هیچ گونه کوشش دریغ نکنید از مردن نهراسید. مرگ وقتی فرا رسید هر کجا که باشید یقه شما را می گیرد پس چه خوب است که خودمان به استقبال آن برویم و آن هم چه مردنی که در راه خدا باشد و برادرانی که در پشت جبهه هستند و نمی توانند به جبهه بیایند می توانند در پشت جبهه فعالیت کنند. من از جوانان می خواهم که نماز جمعه را فراموش نکنید . که شاید بهترین پیشبرد همان نماز جمعه بود و شما هیچ گونه تردیدی دراین راه نداشته باشید که همانگونه که خدا در قرآن می فرماید که آنان که ایمان آوردند و هجرت کردند در راه خدا و جهاد کردند با جان و مال خود مقامی شایسته در نزد خدا دارند و آنان از رستگاران هستند پس اگر در پشت جبهه می توانید جز جهاد کنندگان باشید که از مالتان به جبهه ها کمک کنید و بدانید که این مالها اگر در راه خدا از آن استفاده نکنید هیچ گونه ارزشی در آخرت برای شما ندارد و به جز یک کفن نمی توانید چیزی دیگر با خود ببرید و دنیا محل کشت است برای آخرت در این دنیا باید کشت کرد و در آخرت برداشت شود. والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته وصیت نامه به پدر و مادر و خویشان پدر و مادر سلام علیکم امیدوارم حالتان خوب باشد، من الان که در این جبهه هستم معلوم نیست که تا چه مدتی دیگر زنده باشم پس می خواستم چند نکته ای بنویسم . برای اینکه من را تا این سن رساندید و توانستید یک بچه مسلمان بزرگ کنید از شما تشکر می کنم و از شما می خواهم که اگر من شما را اذیت کردم مرا ببخشید سلام مرا به تمامی خویشاوندان برسانید. از برادرم می خواهم که اگر من برگشتم که هیچ و اگر برنگشتم از پولی که من پیش او دارم یک عدد فرش خریده و به مسجد ؟ هدیه کند تا بعد از مرگم به یادبود از من بماند بقیه را هم هر کاری خواستید بکنید آزاد هستید اگر میل داشتی بدان که این راه ، راه خداست و راه رسیدن به خداست خوب فکر کن و انتخاب کن و وقتی که جنازه مرا می آورند . اگر آوردند در آنجا بگو که کسانی که با روحانیت خط امام مخالف هستند هیچگونه حقی ندارند که در تشییع جنازه من شرکت کنند و نباید بکنند ، چون مخالف با امام زمان و پیغمبر و خداست و چون من در راه خدا کشته شوم نباید کسی که مخالفت با روحانیت می کند در زیر تابوت من بیاید و در اخر به خواهران خود سلام می رسانم و از آنها می خواهم که وقتی جنازه مرا آوردند هیچگونه گریه ای نکنید و مانند آن مادری باشید که وقتی سر بچه هایش را آوردند ، به میان لشکر کفر انداخت و گفت من چیزی را که در راه خدا داده ام دیگر نمی خواهم امیدوارم که همه خویشاوندان به این وصیت من توجه کنند چون من مال شما نیستم و یک امانتی بودم در نزد خدا ، شما وقتی که امانت را به صاحب آن پس می دهید باید خوشحال باشید و شاید خدا بخواهد این امانت را پس بگیرد . والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار منتظری نستوه برای نصر اسلام محافظت بفرما. رزمندگان ما را پیروزشان بگردان .
وصیت نامه
لطفا به بخش گالری مراجعه شود.
http://shohada-isf.ir/fa/shahid?shahidID=57