شهید مرتضی خواجه

نسخهٔ تاریخ ‏۲۷ مرداد ۱۳۹۷، ساعت ۱۰:۵۷ توسط Atashbar97 (بحث | مشارکت‌ها)

(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

شهید مرتضی خواجه

تاریخ تولد :1339/03/04

تاریخ شهادت : 1361/05/07

محل شهادت : نامشخص

محل آرامگاه : البرز - کرج - امامزاده محم د

rId4



زندگی نامه


شهید مرتضی خواجه در سال 1339 در کرج دیده به جهان گشود و در خانه کوچکی که پر از صمیمیت و محبت و دوستی با خدا و اهل بیت عصمت و طهارت بود، پرورش یافت . در سال 1346 به دبستان راه یافت و تا کلاس دوم راهنمایی به درس خواندن ادامه داد و سپس ترک تحصیل نمود و به کار در کرج مشغول شد تا این که انقلاب اسلامی اوج گرفت و او در راهپیمايی ها و تظاهرات بر علیه رژیم منحوس پهلوی شرکت می کرد .


پس از پیروزی انقلاب اسلامی در روستای محل زندگی خود به برپايي جلسات مذهبی و برنامه های دینی کمک و یاری می رساند . او دارای اخلاقی نمونه و پاک بود . همیشه سعی می كرد در کارها به دیگران یاری رساند و احترام به دیگران از اخلاق بارز او به شمار مي رفت . در سال 1360 به عضویت انجمن اسلامی روستا درآمد و پس از آن که به خدمت سربازی رفت . در جبهه های جنگ حق علیه باطل نیز زحمات فراوانی کشید و پس از حماسه آفرینی ها و رزمي بي امان با دشمنان بعثی در تاریخ 1361/05/07 در تنگه چزابه بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت نائل گردید و به لقاء الله پیوست . پیکر پاک و مطهر این شهید بزرگوار در منطقه چزابه باقی ماند و هنوز گروه تفحص موفق به یافتن پیکر پاک او نشده اند .


وصیتنامه


بسم الله الرحمن الرحیم


اول سلام بر رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی و سلام بر امت شهید پرور ایران و سلام بر شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی ایران و سلام بر والدین عزیزم که برای بنده زحمت فراوان کشیده اند . امیدوارم که خداوند به شما اجر عظیم عنایت کند .


پدر و مادر عزیزم ! این وصیت نامه را قبول کنید . اول این که دست از حمایت اسلام و رهبر نکشید و دوم این که اگر من شهید شدم یک قطره بر گونه خود جاری نسازید که مبادا دشمن اسلام را خوشحال کنید . دیگر به هر کس بدی کرده ام امیدوارم که مرا حلال کنید و شما پدر و مادر عزیز که بیست سال برای من زحمت کشیده اید .


امیدوارم که در قیامت در پيشگاه حق تعالي زحمت های شما را جبران کنم . دوباره می گویم که از این رهبر عالی قدر و حکومت اسلامی دفاع کنید تا سر حد جانتان که اگر دشمن بر ما مسلط شود به هیچ چیز ما رحم نخواهد کرد .


خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار، آمین


شهیدان زنده اند الله اکبر به خون آغشته اند الله اکبر



منبع: سایت شهدای ارتش

http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/10111

آخرین تغییر ‏۲۷ مرداد ۱۳۹۷، در ‏۱۰:۵۷