شهید مهدی شاهزیدی

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو


نام : شاهزیدی / مهدی

نام پدر : اصغر

تاریخ تولد : ۱۳۳۸-۱۰-۰۸

محل تولد : اصفهان

تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۴-۲۲

محل شهادت : شلمچه - رمضان

شهرستان : اصفهان

یگان :

مسئولیت : فرمانده گردان امام جواد (علیه السلام) لشکر 14 امام حسین(علیه السلام)

تحصیلات : دیپلم تجربی

محل تحصیل :

گلزار : گلستان شهدای اصفهان


زندگی نامه


زمان ورود او به جبهه سلیمانیه (جنوب دار خوئین ) حال خاصی داشت در آن موقع سردار رحیم صفوی مسئول محور دارخوئین بود و زیدی مسئول سلیمانیه شد .تا بعد از عملیات فرمانده کل قوا تا 1/4/1360 پاسدار بیت امام(ره) بود بعد به جبهه بازگشت و در عملیات طریق القدس (آزادی بستان) مسئول اطلاعات عملیات تیپ امام حسین (ع) بود و چند روز پس از تحویل گرفتن گردان در خط آسیب دید و به اصفهان منتقل شد و بعد از بهبودیش به جبهه بازگشت و با آتش آر پی جی یکی از برادران نیمی از صورتش سوخت اما بازگشت در کارش نبود ،محبوب او را طلبیده بود وقتی که روی زمین افتاد دو تیر خورد و به معبود پیوست.


وصیت نامه


«بسم الله الرحمن الرحیم»

برخی از آن مومنان بزرگ مردانی هستند که به عهد و پیمانی که با خدا بستند کاملا وفا کردند پس برخی بر آن عهد ایستادگی کردند (به راه خدا شهید شدند ) و برخی به انتظار ( فیض شهادت ) مقاومت کرده و هیچ عهد خود را تغییر ندادند .

السلام علیک یا اباعبدالله . الهم صلی علی محمد و ال محمد .ای خدای متعال به اندازه عظمت نام حسین علیه السلام ترا شکر می گویم که مرا درس حسین (ع)دوستی آموختی و باز به همان اندازه تو را سپاس می گویم که چنین گوهر و گوهرهایی را پیشوایمان قرار دادی .ای آفریننده حسین (ع) اگر در میان آتش هم قرار گیرم باز هم در آنجا لبخند دیوانگی خواهم زد . ای خدای مهربان هرچه باشد معلوم می شود به اندازه همین نام مقدس بر من منت نهادی تا در این مکتب رشد کنم . الهی شکر .

چند جمله کوتاه :

من با کوچکترین برداشت از معنی آیه شریفه قرآن (اول وصیت نامه ) با میل و رغبت خود شهادت را انتخاب نموده ام و لذا از کسانی که ضد روحانیت و ضد امام و ضد انقلاب هستند و در واجبات خود کوتاهی می کنند هیچ توقعی ندارم و از خدای متعال می خواهم جنازه ام تکه تکه شود که مبادا چشم بی خردان به چشم من روسیاه بیفتد و خلاصه اینکه اینها بهتر است که در فکر چاره باشند و به خودشان زحمت ندهند ،یا اینکه بیایند و حسینی باشند که اسلام را راحت کنند و بالاخره زشت است انسان پوچ و بی تفاوت باشد .

سلام مرا به روحانیت عزیز اسلام و همه دوستان وآشنایان و عاشقان راه حسین (ع) برسانید و از طرف من از همه آنها رضایت حاصل کنید . هرچقدر پول یا چیز دیگری را دارم به عنوان صدقه به یتیمان و مستمندان هدیه کنید و قطعه زمینی را که پدرم برای خانه برایم گذاشته به همان صورت عمل کنید .

پنج سال نماز و روزه برایم بخرید .

اگر به کسی بدهی دارم بپردازید و حلالیت حاصل کنید . منبع سایت شهدای خین http://khayyen.ir/shahid/283

رده‌ها