شهید محسن تاج الدین

نسخهٔ تاریخ ‏۱۵ اسفند ۱۳۹۷، ساعت ۰۱:۳۶ توسط Mehtari9705 (بحث | مشارکت‌ها)

(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

نام : تاج الدین / محسن نام پدر : على تاریخ تولد : ۱۳۴۶-۰۶-۱۱ محل تولد : اصفهان تاریخ شهادت : ۱۳۶۲-۱۲-۱۶ محل شهادت : عملیات خیبر شهرستان : اصفهان یگان : مسئولیت : تحصیلات : محل تحصیل : مدرسه علمیه امام صادق (ع) اصفهان گلزار : گلستان شهدای اصفهان


زندگینامه وقتى تحصیلات کلاسیک نتوانست عطش روحى او را بر طرف کند، با مشورت برادرش مصطفى وارد مدرسه علمیه امام صادق(ع) اصفهان گردید و بر سر خوان فضیلت و معرفت، به شاگردى اصحاب علوم دین و شریعت نشست. هنوز یک سال از ورود او به حوزه علمیه نگذشته بود که برادرش مصطفى به شهادت رسید و محسن راضى نشد سلاح برادر بر زمین بماند و لذا عازم جبهه هاى نبرد گردید. محسن قبل از اعزام به جبهه در کلاس هاى آموزش امداد گرى شرکت کرد و آن را فرا گرفت تا یاریگر رزمندگان باشد. در بهمن 62 براى اولین بار و آخرین بار عازم جبهه شد و در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

وصیتنامه فرازی از وصیت نامه: هرگز از روحانیت متعهد و مبارز جدا نشوید که همچون دوران مشروطه نگردد که حضرت آیت الله فضل الله نورى به دار آویخته شد.

منبع: سایت خین http://khayyen.ir/shahid/454

آخرین تغییر ‏۱۵ اسفند ۱۳۹۷، در ‏۰۱:۳۶