شهید مهدی خسروی
کد شهید : 6707124 تاریخ تولد :
نام : مهدی محل تولد : مشهد
نام خانوادگی : خسروی تاریخ شهادت : 1367/04/22
نام پدر : محمدعلی مکان شهادت :
تحصیلات : نامشخص منطقه شهادت :
شغل : دانش آموز یگان خدمتی :
گروه مربوط : گروهی برای این شهید ثبت نشده است .
نوع عضویت : سایر شهدا مسئولیت : رزمنده
گلزار : بهشترضا
خاطرات:
مهدی خدمه تانک بود و قبل از عملیات کربلای 5 به مرخصی آمد . در مرخصی بود که از طریق برادرانش با خبر شد که تانک او را به خط برده اند . وقتی که مرخصی اش تمام شد ، لحظة خداحافظی صورت خواهر کوچکش را که در آن موقع 6 ماهه بود ، بوسید . مادر بزرگش به او گفت : مهدی جان برو به امیدی که انشاء ا ... مرخصی بگیری و دوباره برگردی نزد ما بیایی . مهدی گفت : این بچه را من فراموش نمی کنم . مهدی ، به مادرش گفته بود ، مادر جان می دانم که پودر می شوم ولی باید رفت . سیزده روز هم در عملیات شلمچه ، ایشان 2 ، 3 تانک عوض کردند . اما تانک سومش با اصابت راکت موشک از بین رفته بود .
مهدی با توجه به اینکه موتور سواری خوبی بود، باید اموری از قبیل پیام رسانی ( پیک ) را انجام می داد . اما یک تانک در اختیار او گذاشته بودند تا آموزش ببیند . موقعی که تلفن می زد می گفت بابا اینجا مشغولیم من راننده تانک شده ام و داریم آموزش می بینیم یک روز سردار محسن رضایی که ایشان فرماندهی سپاه را بر عهده داشتند به منطقه می روند تا در یک مانوری که قبل از عملیات کربلای 4 بود حضور داشته باشند . به همین دلیل در تیپ 38 ذوالفقار تانکها را آماده می کنند فرماندهی تیپ 38 ذوالفقار به مهدی گفته بود خسروی تو برو تانک را جلو ببر مهدی هم تانکش را جلو می برد وقتی این بچه با من صحبت می کرد گفتم باباجان چطوری شد با بودن آن همه تانک تو تانکت را جلو بردی . گفت آقاجان حالا بعضی از برادران که می خواستند تانکشان را به آشیانه ببرند با دو سه فرمان می برند ولی من با یک فرمان .
مانوری در حضور فرمانده سپاه، آقای رضائی برگزار شده بود و مهدی به عنوان مسئول یک تانک، در این مانور حضور داشت . وی به علت مهارتش به کردستان اعزام شد . وقتی به مرخصی آمده بود این مسئله را با ما در میان گذاشت . زمانیکه به منطقه برگشت مادر بزرگش گفت که : " من می دانم که مهدی پودر می شود . " بعد از 13 روز در عملیات شلمچه بر اثر اصابت خمپاره به تانک شهید شد .
منبع: سایت یارران رضا http://yaranereza.ir/ShowSoldier.aspx?SID=8146