شهید جواد فیاض مهر

نسخهٔ تاریخ ‏۶ مرداد ۱۳۹۷، ساعت ۰۷:۵۰ توسط Fazayemajazi (بحث | مشارکت‌ها)

(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

شهید جواد فیاض مهر

زندگی نامه

جواد فیاض مهر در آذرماه در خانواده ای متوسط و مذهبی در باختران متولد شد . از همان اوان کودکی با رفتن به مسجد و تکایا و شرکت در مجالس سوگواری سرور و سالار شهیدان و آشنایی با خاندان عترت و اهل بیت عصمت و طهارت در مسیر تربیت مذهبی قرار گرفت ، دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در باختران سپری کرد و در همان اوان با مشاهده جو مسموم و تلاشهای همه جانبه رژیم ، در جهت اسلام زدایی ، همت خویش را در زمینه خود سازی ، بکار گرفت و با شرکت در کلاسهای ایدلوژی و ارتباط با روحانیت متعهد به آشنایی بیشتر و کسب معلومات اعتقادی ، اجتماعی و سیاسی پرداخت و با شرکت در تشکل های مذهبی و نشر و پخش اعلامیه های ضد رژیم عملا” وارد مبارزات سیاسی گردید . در سال ۵۴ با موفقیت در کنکور به دانشسرای عالی فنی ( رشته برق ) راه یافت . در طول دوران دانشجویی ارتباط مستمر خویش را با روحانیت حفظ کرد . در دوران دانشجویی بعلت شرکت در فعالیتهای رژیم دستگیر شد و چند ماه در زندان بسر برد . سال ۵۸ موفق به اتمام تحصیلات خود گردید . او همواره از این انتخاب خود خوشحال و راضی بود ، پس از طی دوره یکماهه تخصصی در زمینه مخابرات در پادگان امام حسین (ع) تهران و بازگشت به باختران در قسمت مخابرات سپاه به انجام وظیفه اعزام شد در تاریخ ۲/۱۱/۶۲ در تپه های اطراف قصر شیرین بر اثر اصابت ترکش خمپاره بعثیون کافر به شهادت رسید.

وصیت نامه

بسمه تعالی احسب الناش ان یترکوا ان یقولوا امنا و هم لایفتنون و لقد فتنا الذین من قبلهم فلبعلن الله الذین صدقوا و لیعلمن الکاذبین فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین خداوند فتح الفتوح را که همانا ایمان و عشق به الله و شهادت فی سبیل الله و ولی عصر (عج) ارواحناه فداه می باشد نصیب ما گردان .و از گناهانم ای خدا در گذر و تا مرا نبخشی مرا از دنیا ( محل گذر ) مبر. خداوندا امام خمینی را نصرت بیشتر عطا کن و وجود عزیزش را تا انقلاب مهدی (عج) نگهدار . خداوندا علمای ربانی ( آیت ا… نظری ، مشکینی ، حاج اکبر هاشمی ، خامنه ای ، مهدوی کنی ، صدوقی و…) حفظ بفرما . خداوندالشکر اسلام را در کلیه جبهه ها حفظ و نصرت عطابفرما. خداوندا اسراء مسلمین را خودت آزاد کن – خداوندا منافقین و کافران را ذلیل تر بگردان . خداوندا ما را جزء سپاهیان و حزب خودت و اولیای خودت قرار ده . از همه طلب مغفرت می کنم و از خداوند می خواهم که صبر به مادرم و مخصوصا” ( مادر صادقی ) که متحمل داغ شده بدهد و توجه بیشتری بکند که این دنیا یک امتحان است و خداوندا همه ما را یاری دهد از امتحان موفق بیثرون بیائیم . و مادر صادقی اگر پیش خدا آبروئی پیدا کردم شفاعت می کنم .

خدایا تو خودت معصومه را حفظ کن او معنی توکل بمن فهماند و او را هم رو سفید از آزمایشاتت بگردان .

خداوندا معصومه را بدست خودت سپردم . فتوکل علی الله .

فرزندم اگر پسر بود اسمش را محمد هادی و اگر دختر بود زهرا بگذار معصومه جان .و وصیت من به فرزندم این است که حداقل ۲۰ سوره قرآن را حفظ کند و حتی المقدور نماز خود را در مسجد بخواند.و وصیتم به تو معصومه این است که برایم ۵ یال نماز بدهی بخوانند و سه سال روزه بده برایم بگیرند نماز و روزه استجاری .معصومه جان من از تو راضی بودم . و اگربهشت نصیبم شد فقط تو را و یاد تو را می خواهم .معصومه جان خوا از همه چیز بالاتر است و من به هیچ چیز در دنیا دلبستگی بجز تو نداشتم . خداوندا شهادت را که فخر اولیاء تو می باشد نصیبم گردان .

و السلام علی من اتبع المهدی


http://www.shohadayekermanshah.ir منبع: سایت شهدای کرما نشاه

آخرین تغییر ‏۶ مرداد ۱۳۹۷، در ‏۰۷:۵۰