ویرایشها
از خانواده ی عزیزم می خواهم که نمازها و روزه هایم که فراموش شده است، سعی کنید از گردن من رفع نمایید. از خانواده ی عزیزم می خواهم ، که اگر به در جه ی رفیع شهادت رسیدم و این زندگی جاوید به من ، از پروردگار عطا شد، مرا در قبرستان دوراهک، پهلوی شهید محمد درویشی خاک کنید. به پدر و مادر و برادران و خواهران توصیه می کنم که مبادا ، در شهادت من گریه و زاری کنید و یا به سر و سینه بزنید. هر گز چنین کاری را نکنید که اجر ما نزد پروردگار کم شود.
تا می توانید لعنت بر منافقین کنید و علیه منافقین بپا خیزید، زیرا هدف منافقین این است که، اسلام عزیز را لکه دار کنند. پس باید جلوی این گونه افراد را گرفت.
التماس دعا ابراهیم بردستانی منبعتدوین شده توسط دانشنامه شهیدان از خاطرات شفاهی خانواده، دوستان و آثار شهید<ref>[http://wikishahed.ir ویکی شاهد]</ref>