شهید محمد رضا سالک کیوج: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(زندگی نامه)
 
(۳ نسخه‌های متوسط توسط ۳ کاربران نشان داده نشده)
سطر ۵: سطر ۵:
 
محل آرامگاه :تهران - بهشت زهرا
 
محل آرامگاه :تهران - بهشت زهرا
  
زندگی نامه: محمدرضا، متولد 10/2/1345 در تهران است، او در سن 7 سالگي به مدرسه رفت و در کلاس اول ابتدایی مشغول به تحصیل شد، در سن 10 سالگی عضو بسیج مسجد پورجواد واقع در خیابان خزانه شد و تا 14 سالگی در مسجد بود، خیلی تمایل داشت که به جبهه برود، اما به دلیل کمی سن و تحصیل مورد مخالفت خانواده واقع شد و از این کار صرف نظر کرد. محمدرضا در سال چهارم دبیرستان، به علت کمی نمره مجبور به ترک تحصیل شد و در 18 سالگی بالاخره به آرزوی دیرینه خود که همانا رفتن به جبهه بود رسید، بعد از یک سال و یازده ماه در حالی که تازه از قسمت 81 باختران به دشت ذهاب منتقل شده بود در همان جا به درجه رفیع شهادت رسید.
+
==زندگی نامه==
محمدرضا، در سن 14 سالگی علاوه بر تحصیل نزد یکی از آشنایان كار مي كرد، همچنین به ورزش علاقه داشت و از سن 15 سالگی در باشگاه آتش نشانی مشغول به ورزش وزنه برداری شد؛ در هنگام خدمت در بهداری ارتش مشغول آموزش بهیاري و موفق به گرفتن مدرک بهیار شد. به قول و گفته دوستان، محمدرضا سرگروه شناسایی مین بود. همیشه مستقیماً فرمان ها را از مرکز دریافت کرده و به محل شناسایی می رفت.
+
محمدرضا، متولد [[10/2/1345]] در [[تهران]] است، او در سن 7 سالگي به مدرسه رفت و در کلاس اول ابتدایی مشغول به تحصیل شد، در سن 10 سالگی عضو [[بسیج]] [[مسجد]] پورجواد واقع در خیابان خزانه شد و تا 14 سالگی در مسجد بود، خیلی تمایل داشت که به [[جبهه]] برود، اما به دلیل کمی سن و تحصیل مورد مخالفت خانواده واقع شد و از این کار صرف نظر کرد. محمدرضا در سال چهارم دبیرستان، به علت کمی نمره مجبور به ترک تحصیل شد و در 18 سالگی بالاخره به آرزوی دیرینه خود که همانا رفتن به جبهه بود رسید، بعد از یک سال و یازده ماه در حالی که تازه از [[قسمت 81 باختران]] به [[دشت ذهاب]] منتقل شده بود در همان جا به درجه رفیع [[شهادت]] رسید.
 +
محمدرضا، در سن 14 سالگی علاوه بر تحصیل نزد یکی از آشنایان كار مي كرد، همچنین به ورزش علاقه داشت و از سن 15 سالگی در باشگاه آتش نشانی مشغول به ورزش وزنه برداری شد؛ در هنگام خدمت در [[بهداری ارتش]] مشغول آموزش بهیاري و موفق به گرفتن مدرک بهیار شد. به قول و گفته دوستان، محمدرضا سرگروه شناسایی [[مین]] بود. همیشه مستقیماً فرمان ها را از مرکز دریافت کرده و به محل شناسایی می رفت.
 
او برای خانواده فرزندي خوب و اهل خير بود و از همان نوجوانی به خواندن نماز علاقه زیادی داشت، همیشه در حال خدمت به دیگران بود و از محبت به دیگران دریغ نمی کرد.
 
او برای خانواده فرزندي خوب و اهل خير بود و از همان نوجوانی به خواندن نماز علاقه زیادی داشت، همیشه در حال خدمت به دیگران بود و از محبت به دیگران دریغ نمی کرد.
 +
==نگارخانه تصاویر==
 +
<gallery>
 +
 +
Image:1383591KAKA001-001 (1).jpg
 +
 +
 +
</gallery>
  
 
منبع:<ref>[http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/39371 سایت شهدای ارتش]</ref>
 
منبع:<ref>[http://ajashohada.ir/Home/MartyrDetails/39371 سایت شهدای ارتش]</ref>
 +
 
==پانویس==
 
==پانویس==
 
<references/>  
 
<references/>  

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۰ مهر ۱۳۹۸، ساعت ۱۱:۴۲

شهید محمدرضا سالک کیوج تاریخ تولد :1346/04/20 تاریخ شهادت : 1366/12/12 محل شهادت : نامشخص محل آرامگاه :تهران - بهشت زهرا

زندگی نامه

محمدرضا، متولد 10/2/1345 در تهران است، او در سن 7 سالگي به مدرسه رفت و در کلاس اول ابتدایی مشغول به تحصیل شد، در سن 10 سالگی عضو بسیج مسجد پورجواد واقع در خیابان خزانه شد و تا 14 سالگی در مسجد بود، خیلی تمایل داشت که به جبهه برود، اما به دلیل کمی سن و تحصیل مورد مخالفت خانواده واقع شد و از این کار صرف نظر کرد. محمدرضا در سال چهارم دبیرستان، به علت کمی نمره مجبور به ترک تحصیل شد و در 18 سالگی بالاخره به آرزوی دیرینه خود که همانا رفتن به جبهه بود رسید، بعد از یک سال و یازده ماه در حالی که تازه از قسمت 81 باختران به دشت ذهاب منتقل شده بود در همان جا به درجه رفیع شهادت رسید. محمدرضا، در سن 14 سالگی علاوه بر تحصیل نزد یکی از آشنایان كار مي كرد، همچنین به ورزش علاقه داشت و از سن 15 سالگی در باشگاه آتش نشانی مشغول به ورزش وزنه برداری شد؛ در هنگام خدمت در بهداری ارتش مشغول آموزش بهیاري و موفق به گرفتن مدرک بهیار شد. به قول و گفته دوستان، محمدرضا سرگروه شناسایی مین بود. همیشه مستقیماً فرمان ها را از مرکز دریافت کرده و به محل شناسایی می رفت. او برای خانواده فرزندي خوب و اهل خير بود و از همان نوجوانی به خواندن نماز علاقه زیادی داشت، همیشه در حال خدمت به دیگران بود و از محبت به دیگران دریغ نمی کرد.

نگارخانه تصاویر

منبع:[۱]

پانویس

  1. سایت شهدای ارتش

رده‌ها