تاریخ تولد : 1323/01/06
تاریخ شهادت : 1363/10/23
محل شهادت : نامشخص
محل آرامگاه : کرمانشاه - باغ فردوس فاز 2-بلوک 1-10
rId4
==زندگینامه==
شهيد عزت الله محمد صالحي در سال 1323 در قريه تويسركان چشم به جهان گشود و در دامن پدر و مادر مومن پرورش يافت. او تحصيلات خود را تا ششم ابتدايي در همان قريه به پايان رسانيد. عزت اله در نوجواني در 9 سالگی پدر خويش را از دست داد و چون تنها فرزند ذكور بود مي بايست بار سنگين مسئوليت مادر و دو خواهر را در آن شرايط سني بر دوش بكشد و لذا بقيه تحصيلات را تا پايان ششم ابتدايي با همه سختي هاي زندگي به پايان رسانيد.
منافقین کوردل بايد بدانند آنان كه خوش خدمتي را به جنايتكاران شرق و غرب در شهادت فرزندان امت اسلامي مي دانند اين اعمال زشت و پليدشان كوچكترين تأثيري در توقف روند سريع خروشان انقلاب اسلامي را نخواهد داشت و اكنون كه شهيد صالحي در بين ما نيست اما شيوایي سخنانش و شيريني كلامش بيانگر هدف مقدسش بود و هرگز فراموش نمي شود و طنين نواي قرآني كه در صبحگاهان روحي ديگر به پيكر مراسم صبحگاهي پادگان مي دميد پخش است و فضاي زندگي ما را نواي قرآنش پر و تكبيرش لرزه بر اندام هر خفاش كوردلي انداخته است.
روحش شاد و یادش گرامی باد. منبع: سایت شهدای ارتش <ref>[http://www.ajashohada.ir/home/martyrdetails/ 24157سایت شهدای ارتش]</ref>==پانویس== <references />