ویرایش‌ها

شهید مرتضی قاسمی

۴۱ بایت اضافه‌شده، ‏۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۱۲
==زندگینامه==
مرتضى از خانواده اى است با نجابت و آزاده و دین پرور و شهید داده که دو فرزند و داماد خویش را تقدیم آرمان هاى بلند انقلاب و اسلام نموده است. او معمولاً براى تأمین مخارج زندگى به همراه پدرش در کار بنایى شرکت و نیز در کارهاى خانه به مادر کمک مى کرد.
پدر بزرگش خادم مسجد الزهرا (س) بود و بدین سبب از کودکى با مسجد انس گرفته بود. در همان اول نوجوانى به عبادات و احکام الهى گردن مى نهاد و هنوز به سن تکلیف نرسیده بود که روزه مى گرفت. وى پس از گذراندن سوم راهنمایى وارد مدرسه علمیه [[امام خمینى(ره)]] شد تا روح زلالش را در آب حیات بخش علم و معرفت غوطه ور سازد. او از محضر اساتیدى مثل حجت الاسلام والمسلمین رهبر، حجتى و میرزایى و... استفاده کرد. در سیمایش نور معنویت مشاهده مى گشت.
شهید قاسمى چندین بار به جبهه اعزام گشت و در عملیات [[والفجر 8]] در جبهه [[فاو]] به [[شهادت]] رسید.
==وصیتنامه==
فرازی از وصیت نامه:
پروردگارا! شرمسارم از اینکه نتوانستم عبادتى که شایسته درگاهت هست انجام دهم و حال بدون توشه اى به درگاهت آمده ام. «آه من قله الزاد و طول الطریق و بعد السفر» اما باز هم آمده ام و امید به غفو و بخشش دارم. منبع: سایت خین<ref>[http://khayyen.ir/shahid/564سایت خین]</ref>==پانویس==<references />
۲٬۱۷۷
ویرایش